Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jak wyjąć kasetę z oryginalnego radia VW Golf III?
Panie i Panowie, pytanie z tematu. Wczoraj włożyłem kasetę. W ogóle nie grało z kasety (jak zrobić żeby grało z kasety?) a teraz nie wiem jak ją wyjąć z radia. Mam instrukcję do radia po niemiecku a władam niestety tylko angielskim. Wie ktoś coś w tym temacie? Dzięki z góry!
- holden-77
- Czytacz
Sekundę! Co to za Beta? ja mam inną... Jutro dam fotki, ale dziś mogę powiedzieć, że wyciągam naciśnięciem równoczesnym obu zielonych przycisków (autorewers).
A może być też radio Alfa...
A może być też radio Alfa...
-

Zico63 - Members
piotr0488, ooo, dokładnie! Ja mam radio Alpha. Super! Dzięki! Coś tak wczoraj żona kombinowała że dwa na raz ale nie chcieliśmy zepsuć.
Sorry za upierdliwość; ale jak zrobić żeby grało z kasety? Włożyłem i nic. Radio gra i tyle... Pozdrowienia!
Sorry za upierdliwość; ale jak zrobić żeby grało z kasety? Włożyłem i nic. Radio gra i tyle... Pozdrowienia!
- holden-77
- Czytacz
holden-77, jak wlozysz kasete to powinna automatycznie sie wlaczyc.. a jak nie to nasisnij TP
[ Dodano: 2008-03-15, 14:09 ]
a jak nacisniej aby przewijalo to przewija..
?
[ Dodano: 2008-03-15, 14:09 ]
a jak nacisniej aby przewijalo to przewija..
?- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Wiec tak zeby wyciagnas kasete musisz nacisnac razem te dwa guziki co sa na nich strzalki
(te po prawej stronie przy otworze na kasete)
A kasete do radia wklada tak zeby tasma byla skierownan na lewej stronie, i kaseta powinna sama ruszyc
pzdr. 
(te po prawej stronie przy otworze na kasete)
A kasete do radia wklada tak zeby tasma byla skierownan na lewej stronie, i kaseta powinna sama ruszyc
pzdr. -

K@mil - POMOCNIK

-

Zico63 - Members
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio