Jak doprowadziliście zasilanie do wzamka z akumulatora do ku

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Jak doprowadziliście zasilanie do wzamka z akumulatora do ku

Postprzez alfa2 » 25 lut 2010, o 10:22

Jak doprowadziliście zasilanie do wzamka z akumulatora do kufra? macie jakies znane sposoby cenne rady?

I jaki sub do normalnego słuchania muzyki nie łupania jakiś nieduży pod alpine 3550? Na prozdzie będą DB62.1
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
alfa2
Czytacz
 
Posty: 101
Dołączył(a): 10 lut 2008, o 13:21
Lokalizacja: pooand

Jak doprowadziliście zasilanie do wzamka z akumulatora do ku

 

Postprzez marcinkoz2910 » 25 lut 2010, o 11:38

Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez alfa2 » 25 lut 2010, o 14:19

Czy dla tego alpine 3550 wystarczy Kabel zasilający 10mm2?
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
alfa2
Czytacz
 
Posty: 101
Dołączył(a): 10 lut 2008, o 13:21
Lokalizacja: pooand

Postprzez swatu » 25 lut 2010, o 21:02

alfa2 napisał(a):Czy dla tego alpine 3550 wystarczy Kabel zasilający 10mm2?
to zalezy od mocy wzmacniacza
sprawdz na tabeli:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be0 ... f14b3.html
http://www.golf3.pl/topics8/troche-o-ca ... t19304.htm
tam wszystko pisze .
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Basior1997 » 25 lut 2010, o 21:33

alfa2 napisał(a):Czy dla tego alpine 3550 wystarczy Kabel zasilający 10mm2?

jesli nie planujesz nic mocniejszego wstawiac to tak
ale jak bym w niedalekiej przyszłości kupował cos mocniejszego to moze watro założyc jakis pożadny kabelek w peszelku ;-)
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez alfa2 » 26 lut 2010, o 07:28

Nic mocniejszego nie bedzie. Jest to stary poczciwy wzmacniacz dla mnie taka moc wystaracza. Używam do słuchania muzyki nie łupania.
Panowie a jaki sub pod ten wzmacniacz?
Przód DB62.1 a na tyle nie wiem co dać zależy mi na czymś niedużym i dobrym bo w bagazniku ciągle coś woże.
Zastanawiam się cyz najprosciej nie bedzie przeciągnąć przewody pod ręcznym?
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
alfa2
Czytacz
 
Posty: 101
Dołączył(a): 10 lut 2008, o 13:21
Lokalizacja: pooand

Postprzez swatu » 26 lut 2010, o 09:52

alfa2 napisał(a):Zastanawiam się cyz najprosciej nie bedzie przeciągnąć przewody pod ręcznym?
zazwyczja przewody ciagnie po jednej ze stron w listwach progowych ale poprowadzenie ich srodkowa konsola tez można.
alfa2 napisał(a):Panowie a jaki sub pod ten wzmacniacz?
do jakiej kwoty szukasz?
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez alfa2 » 26 lut 2010, o 23:23

do jakiej kwoty szukasz?


niedrogi i mały sub tak zeby nieduzo miejsca zajmował.
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
alfa2
Czytacz
 
Posty: 101
Dołączył(a): 10 lut 2008, o 13:21
Lokalizacja: pooand

Postprzez swatu » 27 lut 2010, o 10:18

Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron