Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Co do wynalazków, ja u siebie mam radyjko z DVD, TV, MP3, WAW, itd, odtwarza nawet DivX-a z napisami, wszystko co tylko jobie wymyśle, jpg, gif itd, posiada wyświetlacz dotykowy 4 cale, rysik, USB, pilot, wzmacniacz 4x60W, rozszerzony RDS, wbudowany zestaw głośnomówiący BT i inne bajery
Radyjko jest NONAME, w sumie to doczytałem się ze firma sie zwie AUDIOSOURCES, gra porównywalnie do pionka (pionka miałem wcześniej), gdy dobrze sie ustawi equalizer, to powiedziałbym nawet ze lepiej (ale tylko pewnie mi się zdaje) więc nie zawsze takie radyjka jak DALCO itp są słabsze.
tylko ze radyjko kosztowało mnie 950zł
teraz takie same sa juz po 750zł, kiczowato tylko z serwisem, ale narazie (odpukać) jest wszystko z nim OK
http://www.allegro.pl/item301031332_pro ... vb401.html
Radyjko jest NONAME, w sumie to doczytałem się ze firma sie zwie AUDIOSOURCES, gra porównywalnie do pionka (pionka miałem wcześniej), gdy dobrze sie ustawi equalizer, to powiedziałbym nawet ze lepiej (ale tylko pewnie mi się zdaje) więc nie zawsze takie radyjka jak DALCO itp są słabsze.
tylko ze radyjko kosztowało mnie 950zł
teraz takie same sa juz po 750zł, kiczowato tylko z serwisem, ale narazie (odpukać) jest wszystko z nim OK
http://www.allegro.pl/item301031332_pro ... vb401.html
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Mi już zakosili Pionka z najwyzszej półki ale na szczęście mniałem AC więc zwrócili i drugie radyjko to Alpine ze średniej półki ale tej nie ubezpieczyłem i 2tyś. w plecy.
Teraz mam dziurę i się nie muszę martwić że coś jumną.
Teraz mam dziurę i się nie muszę martwić że coś jumną.
-

sierars1 - Czytacz
takim to ręce poupierd... u samej dupy za przeproszeniem!Człowiek obawia sie kupić droższe radio bo moga sie takie lamusy do auta wbić i zwinąć.Kumpel za granicą kupił kenwooda za 300 euro, zawsze wyciagał panel to wkradli mu sie do auta i wyciągli bez panela...Najplepsze że taki panel cieżko dostać jak narazie na allegro tylko jedno takie radyjko...Zaś jego brat od tamtej pory (też dwa razy okradziony z innego radia i z cb) za każdym razem jak wysiada z auta wyciąga panel i odpina kostki od radia i zabiera całe radio ze sobą!To jest porażka!Jeden załozył już alarm ale drugi dalej wyciąga całe radio.Ile to problemów i kasy idzie przez taki złodziejski naród. 

SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Kolega pożegnał sie też niedawno z radiem w golfie Zostawili tylko złamaną blache w zamku. Panel miał pod siedzeniem to znalezli 

- Janusz 1983
- Berbeć
a ja polecam to radyjko bo naprawde ladnie gra przy dobrych glosnikach i jak sam sprzedawca podaje "SUPER CENA"
http://www.allegro.pl/item303219063_jvc ... _cena.html
jednak jest jedno male ale ... mialo byc do 4 stowek ... ale radyjko na serio robi wrazenie
szkoda tylko ze nie mialbym odwagi go do mojego golfika wrzucic z powodu wiadomego .. szkoda szyby , wkladki zamka i nerwów
http://www.allegro.pl/item303219063_jvc ... _cena.html
jednak jest jedno male ale ... mialo byc do 4 stowek ... ale radyjko na serio robi wrazenie
szkoda tylko ze nie mialbym odwagi go do mojego golfika wrzucic z powodu wiadomego .. szkoda szyby , wkladki zamka i nerwów
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio