Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jesli chodzi o hertz to ja mialem ev165 czyli bardzo dobre midbasy plus do tego wzmak soniaka xm 4040 czyli stara zlota seria i ten wzmak na mostku ciagnol przod ev i skrzynie helix w10 i gralo to pod clarionem dxz775 rsub i powiem ci ze glosniki przod i dobra skrzynia dawaly tak dobrze rade ze nic wiecej nie trzeba... tylko pamietaj glosniki nie pod radio ale pod wzmaka... moj kolega prawie mnie zabil jak tez kupil ev165 i na poczatku pod radiem gralo mowil ze ...i w ogole.... ale podlaczylismy pod wzmaka jak pogoda dopisala i banan od ucha do ucha...taka roznica w odsluchu jakosci i glosnosci...
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
szkoda że tak mało filmików z tymi głośnikami jest
jak bym miał czym nagrać to bym wrzucił.
Może któryś z kolegów sie zmobilizuje i zrobi filmik jak helixy pykają w mkIII w wygłuszonych drzwiach i dystansach z mdf'u
jak bym miał czym nagrać to bym wrzucił.
Może któryś z kolegów sie zmobilizuje i zrobi filmik jak helixy pykają w mkIII w wygłuszonych drzwiach i dystansach z mdf'u
- tomeek2207
- Czytacz
podepne sie pod temat.
powoli robie u siebie wygluszenie drzwi i zaczynam zastanawiac sie nad głośnikami.
cena do 300pln za dwa. inwestuje tylko w przod.
wacham sie pomiedzy:
HERTZ DSK 165
a
HERTZ HSK 165
zestawy odseparowane.
posiadam radyjko pioneer'a podobnej klasy jak w temacje
dodam, że narazie system bedzie bez wzmacniacza (jedynie w bagażniku jest sub) w dalszych planach jest wzmacniacz ale nie jakiś 500w tylko około 100W 2x50W. chodzi o to czy DSK ma spory zapas?(wiem ze różnica w cenie jest około 50zł ale po co przeplacać) nie interesuje mnie łomot tylko przyzwoite brzmienie.
Jeżeli macie jakies inne propozycje w tym przedziale cenowym to slucham. (czuje odraze do blaupunkta
)
powoli robie u siebie wygluszenie drzwi i zaczynam zastanawiac sie nad głośnikami.
cena do 300pln za dwa. inwestuje tylko w przod.
wacham sie pomiedzy:
HERTZ DSK 165
a
HERTZ HSK 165
zestawy odseparowane.
posiadam radyjko pioneer'a podobnej klasy jak w temacje
dodam, że narazie system bedzie bez wzmacniacza (jedynie w bagażniku jest sub) w dalszych planach jest wzmacniacz ale nie jakiś 500w tylko około 100W 2x50W. chodzi o to czy DSK ma spory zapas?(wiem ze różnica w cenie jest około 50zł ale po co przeplacać) nie interesuje mnie łomot tylko przyzwoite brzmienie.
Jeżeli macie jakies inne propozycje w tym przedziale cenowym to slucham. (czuje odraze do blaupunkta
)prawda jest jak d..pa - każdy ma swoją
- Daniel1886
- Czytacz
Ja Ci mogę polecić ten zestaw odseparowany bo słyszałem jak gra w golfinie i bardzo mi się podobało:
http://allegro.pl/powerbass-s-6c-wysylka-w-24h-gratis-sklepmlawa-i2157876092.html
http://allegro.pl/powerbass-s-6c-wysylka-w-24h-gratis-sklepmlawa-i2157876092.html
- sebadure
- Badacz tematu
Daniel1886, jesli ma być HSK, to wzmacniacz planuj szybciej. Ten zestaw pod radiem, to porażka (125W RMS pod 16W z radia..)
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio