Witam Tak jak w temacie który zestaw wybrać ?
Będą podłączone bez wzmacniacza wraz z głośnikami Blaupunkt GTx 693 Mk II 6x9 do radia Sony CDX-GT 620U
Czy może polecacie coś innego ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Ja bym dołożył ze 100 zł i kupił coś zupełnie innego 

Pomogę w montażu i wyborze sprzętu Car Audio
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
- bogib184
- Gaduła
Schurxix napisał(a):Bez wzmaka duzo nie poroisz , to kup te dsk, a jak ci na kasie zalezy to kup sobe proste hertz dcx 165.3. tanie a super brzmia.
Bzdura, nie wkłada się żadnych współosiowych koksów w nogi, bo po co Ci by były wysokie tony na wysokości skarpetek ? Jakie super brzmienie, jak przez takie głośniki zrobi sobie z dźwiękiem bajzel ? Lepszy odseparowany pod radiem, jak taka rada...

Pomogę w montażu i wyborze sprzętu Car Audio
- bogib184
- Gaduła
To ja dołożę swoje 3 grosze.
Kolego przy pytaniu sie o głosniki zawsze musisz powiedziec jakie granie preferujesz i co chcesz osiagnąc to pierwsze.
drugie to wszelkie współosiowce jajka w półke i tego typu wynalazki to zło
I teraz tak Hertze budrzetowe ogulnie nieciekawie grają moim zdaniem to jest strata kasy. Helixy miałem kiedyś pierwszą odsłone jeszcze te z storzkowym korektorem fazy i grały nawet miło ale szybko je upaliłem
ale to jest nadal meczące ucho granie
Jak słuchasz muzyki co ma duzo wokalu i nie nastawiasz sie łupanie na pół wsi polecam Focale Polyglassy twitery niby metalowe ale zamiatają niejednymi bawelnianymi z półki wyżej
Minus tego zestawu to kompletny brak bassu
ale średnie i wysokie naprawde nie męczą ucha.
Kolego przy pytaniu sie o głosniki zawsze musisz powiedziec jakie granie preferujesz i co chcesz osiagnąc to pierwsze.
drugie to wszelkie współosiowce jajka w półke i tego typu wynalazki to zło
I teraz tak Hertze budrzetowe ogulnie nieciekawie grają moim zdaniem to jest strata kasy. Helixy miałem kiedyś pierwszą odsłone jeszcze te z storzkowym korektorem fazy i grały nawet miło ale szybko je upaliłem
ale to jest nadal meczące ucho granie
Jak słuchasz muzyki co ma duzo wokalu i nie nastawiasz sie łupanie na pół wsi polecam Focale Polyglassy twitery niby metalowe ale zamiatają niejednymi bawelnianymi z półki wyżej
Minus tego zestawu to kompletny brak bassu
ale średnie i wysokie naprawde nie męczą ucha.- brzesiu
- Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Mam problem. posiadam zestaw HELIX B62C wszystko ładnie podłączone, problem polega ze grają za cicho, tylne głośniki grają zdecydowanie głośniej,niby tańsze i gorszej jakości a jednak. Czy przetwornica może mieć wpływ za nagłośnienie??
Ostatnio edytowano 27 kwi 2013, o 20:16 przez Pawełgolfgreen, łącznie edytowano 1 raz
Jestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
Sorry
teraz lepiej
Da radę odłączyć przetwornice i bezpośrednio podłaczyć pod radio? 
teraz lepiej
Da radę odłączyć przetwornice i bezpośrednio podłaczyć pod radio? 
Jestem bokiem prędkości
- Pawełgolfgreen
- Badacz tematu
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio