Kupilem niedawno sprzet car audio. Skrzynie basowa power bass (300 w RMS) i wmacniacz car power 750w. W samochodzie jest rzeźnia, ale strasznie graja mi blachy. Prosze o jakies informacje odnosnie tych blach, co zrobic zeby nie grały????/ z gory dzieki
I co myslicie na temat mojego zakupu??
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ja bym najpierw sprawdzil tylna tablice rejestracyjna a potem poszukal w plastikach w srodku bo one tez lubia grac a co do zakupu to jezeli sprzet ma rzeczywiscie 300W w rms to musi byc rzeznia pozdrawiam a co do wyciagania radia to lepiej jak sie nie ma oryginalnych kluczy pojechac tam gdzie radia montuja i to za grosze wyciagna
- oizo
jesli chodzi o tablce to musisz poprostu podłorzyc pod nią wgłuszenie ... (np. gąpke lub mate.) od wibracji klekocze ona o tylnia maske poprostu musisz ją oddzielic wgłuszeniem ... co do boków polecam włorzenie od srodka bagarznika po bokach mata wgłuszająca .... cena 1 maty około 10zł na allegro u mnie wstarczyły 3 maty
-

DJ Mays - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio