witam.
Moje pytanie to czy w tylnich drzwiach znajdę fabryczne kable do głośników? Nie chce mi się rozbierać całych drzwi zeby zobaczyć czy są .
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
I wydaje ci się, że zaocznie to sprawdzimy za ciebie? Rozebranie "całych" drzwi celem diagnostyki istnienia kabli głośnikowych, to raptem wykręcenie 2 wkrętów i zerwanie tapicerki z zatrzasków.. naprawdę, pół dnia harówy..Czeslav21 napisał(a):Nie chce mi się rozbierać całych drzwi zeby zobaczyć czy są .
Przelewając czarę goryczy dodam, iż jesli w kostce ISO nie masz przewodów od tylnych głośników, to czeka cię "ciągnięcie druta" przez całe auto, no ale to już z miesiąc wolnego trzeba brać.
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
żeby sprawdzić czy są kable wystarczy zdjąć gumkę z przelotki drzwi (jeśli nie masz el szyb, to będzie tylko rurka ciśnieniowa centralnego zamka + ewentualnie 2 kabelki do głośników, ale nie liczył bym na nie)
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
A czy ktoś pchał kable do głośników na tył środkiem gumowego węża (tym co idzie powietrze do centralnego)? Miałem okazję ostatnio rozbierać tą kostkę w słupku i tam nie ma miejsca na kabel, ewentualnie tylko stykami łączyć. Pchanie kabli na wierzchu odpada, tylko w środku tego gumofilca.
- Porsche
- Czytacz
A jak byś chciał inaczej puścić kable ? Tylko i wyłącznie czy to fabrycznie, czy dodanie samemu kabli, to trzeba je puścić przez gumową przelotkę między drzwiami, a słupkiem.
W kostce robisz dziury/dziurę wiertłem, czy czym co tam ci do głowy przyjdzie i przewlekasz kabel. Ot cała filozofia.
Dodając coś od siebie, to nie montuj głośników w tylne drzwi, bo "popsujesz" granie.
W kostce robisz dziury/dziurę wiertłem, czy czym co tam ci do głowy przyjdzie i przewlekasz kabel. Ot cała filozofia.
Dodając coś od siebie, to nie montuj głośników w tylne drzwi, bo "popsujesz" granie.
Alpine CDA-7897->CHA-S634->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1 ) + Focal 6K2P, Rodek R4100A2->2xSTX 8" 23L@35Hz
- gawior
- Gaduła
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio