moi znajomi koledzy mają skrzynię w Golfach i poza bólem głowy nie zauważam nic specjalnego . U mnie gra czysto i przyjemnie . W drzwiach mam dobre głośniki plus te głośniczki w półce (dziury już były nie psułem półki dla nich ) i jestem zadowolony naprawdę ! Nie mówię , że skrzynia to złe rozwiązanie bo super sprzęt też fajna sprawa ale jak ktoś nie chce gracić bagażnika to według mnie takie wyjście jest ok !
pozdrawiam i szerokości !
Moderator: Moderator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
jak masz skynke to przecierz nie musisz sluchac na maxa,jak dobrze zestroisz sprzet to wcale nie musisz glosno sluchac a bas jest niski i gleboki czysta poezja
ja jak kupilem golfa nie stety juz byly wyciete otwory i zoztaly tylko siatki,ale nie jestem zwolennikiem takich przerobek,dobry woofer i wzmak to podstawa
ale kazdy lubi co innego
ja jak kupilem golfa nie stety juz byly wyciete otwory i zoztaly tylko siatki,ale nie jestem zwolennikiem takich przerobek,dobry woofer i wzmak to podstawa
ale kazdy lubi co innego-

tsubasa1982 - Badacz tematu
Ja już mam jedną skrzynke w bagażniku[butle] i druga nie jest mi już potrzebna bo z bagażnika już nie będe miał nic,a o gustach się nie dyskutuje
Markus-Tychy
-

Markus1981 - Czytacz
Markus1981 napisał(a):a o gustach się nie dyskutuje
ale my się nie sprzeczamy co jest ładniejsze, tylko co lepiej gra, a to już jest dawno stwierdzone i każdy kto się zna na sprzęcie tak samo powie
czasem jednak nie ma wyjścia, bo np nie ma miejsca w bagazniku, więc to tez jest jakieś wyjście, choć nie najlepszeMoje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio