glosniki tyl problem

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

glosniki tyl problem

Postprzez Catmeowing » 12 maja 2015, o 19:55

Witam

Mam z tylu w klapie 2 glosniki i pytanie jest takie czy golf mial fabrycznie przewody na tylne
glosniki czy nie? bo nigdzie nie widze kabli ani przewodow do tych glosnikow
Avatar użytkownika
Catmeowing
Czytacz
 
Posty: 32
Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 08:56
Lokalizacja: Bytom

glosniki tyl problem

 

Postprzez Thorsten » 12 maja 2015, o 20:20

Catmeowing napisał(a):z tylu w klapie
yy gdzie? mógł mieć mógł nie mieć, zależy od wersji.
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Avatar użytkownika
Thorsten
Moderator Globalny
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 2 cze 2013, o 16:17
Lokalizacja: BKL
Rocznik: 1996
Silnik: 1.6 AEE
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez shift00 » 13 maja 2015, o 09:18

Chyba chodziło mu o te półki bagażnika :luka:
U mnie instalacji nie było. Nie było głośników z tyłu i kabli.
Avatar użytkownika
shift00
Gaduła
 
Posty: 799
Dołączył(a): 20 kwi 2014, o 19:29
Rocznik: 96
Silnik: 1.8T++
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Thorsten » 13 maja 2015, o 18:18

shift00, chyba masz racje.

Nie spotkałem się z golfem co ori miał głośniki w półce bagażnika. Albo ktoś upchnął gdzieś kable, albo schowane są pod kanapą albo wcale ich nie ma :lol:
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Avatar użytkownika
Thorsten
Moderator Globalny
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 2 cze 2013, o 16:17
Lokalizacja: BKL
Rocznik: 1996
Silnik: 1.6 AEE
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Catmeowing » 14 maja 2015, o 19:33

glosniki sa.....ale kabli nigdzie nie ma moze pociagne nowe ale nie znam sie na tym :-/
Avatar użytkownika
Catmeowing
Czytacz
 
Posty: 32
Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 08:56
Lokalizacja: Bytom

Postprzez Thorsten » 14 maja 2015, o 19:44

Catmeowing, nic trudnego. powiedz tylko czy masz ori radio czy zmienione. Chodzi czy masz dwa czy cztery kanały. Kup sobie hmm 8-10 metrów dwużyłowego kabla do głośników- koszt max 40gr za metr.
MK3
"I'd rather lose by a mile because i built my own car,
than win by a inch because someone else built it for me.
Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Avatar użytkownika
Thorsten
Moderator Globalny
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 2 cze 2013, o 16:17
Lokalizacja: BKL
Rocznik: 1996
Silnik: 1.6 AEE
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Catmeowing » 14 maja 2015, o 19:47

zmienione na pioneer deh 2030r

mam do tego podpiete 2 przednie dol, i 2 wysokotonowe co sa pod szyba lewa i prawa strona

[ Dodano: 2015-05-14, 18:58 ]
Mam tylko jedna kostke, chyba jest przejscie z 2 na 1 kostke, ale w radiu mam napewno 1 kosteczke.

zrobie zdjecie i wrzuce :)
Avatar użytkownika
Catmeowing
Czytacz
 
Posty: 32
Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 08:56
Lokalizacja: Bytom

Postprzez gawior » 21 cze 2015, o 14:39

Przeglądam tematy i trochę odgrzeję kotleta.

Thorsten, max 40gr / 1mb ?? - ktoś przeczyta i trochę źle rozplanuje fundusze na instalacje.
Cena za metr kabla to około 2,5-4zł za sensowny kabel ( w zależności od grubości ).
Za 40gry nie kupisz nawet 2x0,5mm^2 CCA
Alpine CDA-7897->CHA-S634->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1 ) + Focal 6K2P, Rodek R4100A2->2xSTX 8" 23L@35Hz
gawior
Gaduła
 
Posty: 497
Dołączył(a): 12 kwi 2012, o 20:02
Lokalizacja: Częstochowa


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości