? Moze ktos takowe posiada. Z gory dzieki za pomoc.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Glosniki do GolfA III z Passata B5
Witam. Mam pytanie dotyczace glosnikow z passata b5. A mianowicie mam do zakupienia komplet glosnikow z passata b5 i chcialbym je zamontowac w swoim Variancie. I teraz nastepuje pytanie czy bedą pasowaly gdyz nie wiem jaki maja rozmiar
? Moze ktos takowe posiada. Z gory dzieki za pomoc.
? Moze ktos takowe posiada. Z gory dzieki za pomoc.VOLKSWAGEN GOLF III 1.9 TDI 90 KM
- m_ajor91TDI
- Czytacz
Głośniki w B5 zamontowane są w fabrycznych dystansach plastikowych i nie mają własnego kosza głośnika, co oznacza, że nie można ich wyjąć z dystansów.
Dystans ma kształt walca i nie przymocujesz go do tapicerki Golfa, chyba, że zamontujesz dystanse od Golfa zupełnie płaskie lub z najniższym pierścieniem (max 10mm)
Generalnie zabieg nieopłacalny, dużo rzeźby a efekt mizerny. Bez tłumienia drzwi i tak nie uzyskasz takiego efektu jak w paszczacie
Dystans ma kształt walca i nie przymocujesz go do tapicerki Golfa, chyba, że zamontujesz dystanse od Golfa zupełnie płaskie lub z najniższym pierścieniem (max 10mm)
Generalnie zabieg nieopłacalny, dużo rzeźby a efekt mizerny. Bez tłumienia drzwi i tak nie uzyskasz takiego efektu jak w paszczacie
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio