witam
od niedawna jestem posiadaczem cb.
Wczoraj i dzis mialem okazje je przetestowac troche dluzej .
Wszystko fajnie odbiera i nadaje ale jest male ale
Będąc juz niedaleko swojego miasta w cb slyszalem rozmowy w jezyku angielskim.
W tamtym roku jadac na rodzinne groby pozyczylem od brata cb zeby zobaczyc jak sie sprawuje te jego no i podobny byl problem (slyszalem rozmowy po angielsku rosyjsku i niemiecku)
Moje pytanie co to moze byc. skad te glosy
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

fuqet1 - Badacz tematu
- Rocznik: 94
- Silnik: 1400 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Poczytaj kolego tematy "propagacja fal"
Zjawisko występuje szczgólnie rano i przed wieczorem, gdy słońce jest już ku zachodowi. Ja też słyszę ruskich, makaronów i żabojadów. Zdarzło się też, że słyszałem polskiego kierowcę będącego w Słubicach ok 300 km ode mnie.
Zjawisko występuje szczgólnie rano i przed wieczorem, gdy słońce jest już ku zachodowi. Ja też słyszę ruskich, makaronów i żabojadów. Zdarzło się też, że słyszałem polskiego kierowcę będącego w Słubicach ok 300 km ode mnie.
-

prezesik - Members
Latem będąc w pracy w trasie, na granicy Słoweńsko Włoskiej słyszałem Polaków nadających z okolicy Gliwic (odległość ok 800km) pewnie przesiew ze wstęg, ale szli bardzo czytelnie..
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
dzieki koledzy za porade, od niedawna siedze w cb wiec nie wiedzialem ze sa takie zjawiska.
przez chwile myslalem ze mam jakis szpiegowski sprzet do nasluchu innych super mocarstw
temat do zamkniecia
przez chwile myslalem ze mam jakis szpiegowski sprzet do nasluchu innych super mocarstw
temat do zamkniecia
-

fuqet1 - Badacz tematu
- Rocznik: 94
- Silnik: 1400 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio