dziwna kostka

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

dziwna kostka

Postprzez sew » 20 sty 2009, o 20:09

Problem wyglada tak:



i to coś niby w golfie III gtd kombi z rocznika 94 jest. ktoś pewnie gmerał w kablach i taki efekt. radia nie było
ktoś ma pomysł jaka przejściówke potrzebuje do radia takiego oto:

Obrazek

bo szczerze powiedziawszy nie bardzo mi sie chce kabli odlaczac i pakowac do zwyklej kostki ? o ile to jest zwykla iso

dzieki za pomoc Obrazek
sew
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 9 sie 2008, o 10:11
Lokalizacja: wrocław

dziwna kostka

 

Postprzez K@mil » 20 sty 2009, o 20:33

Jakie to radio? marka ?

Tak cos czuje ze ta moglaby pasowac: http://www.centrum-car-audio.pl/allegro ... hp6000.jpg


Ps. Jedna kostka z tych co trzymasz. odpowiada na prad do radia... druga za glosniki...
Ostatnio edytowano 20 sty 2009, o 21:47 przez K@mil, łącznie edytowano 2 razy
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

kostak ?? :)

Postprzez Apokalipso » 20 sty 2009, o 21:44

to nie dziwna kostaka tylko brakuje ci przejściówki od radia bo mam JVC i kostka pasuje tylko w radiu jest odpowiednia przejściówka do podłączenia to standardowej kostki poszukaj jej i ci zadziała
Apokalipso
Berbeć
 
Posty: 1
Dołączył(a): 14 gru 2008, o 17:33
Lokalizacja: Wrocław

Postprzez kaparri » 20 sty 2009, o 22:45

potrzebna jest przejsciowka by podłączyć pod radyjko (rowniez mam jvc i takowa byla dołączona do radia :P)
Masz chwile:>? Zobacz moje MK3 :

moj-golf/1-6-gt-by-kaparri-t13858.html

Są takie które się podniecą starym VW-ikiem jak 600-tą :]
Avatar użytkownika
kaparri
Badacz tematu
 
Posty: 386
Dołączył(a): 24 gru 2008, o 01:28
Lokalizacja: Koszalin, Białogard

Postprzez kruchy_ » 20 sty 2009, o 22:47

kaparri napisał(a):potrzebna jest przejsciowka by podłączyć pod radyjko


tak... radyjko jest niekompletne
Avatar użytkownika
kruchy_
Badacz tematu
 
Posty: 205
Dołączył(a): 25 wrz 2008, o 23:01
Lokalizacja: Lublin

Postprzez sew » 21 sty 2009, o 10:46

w takim razie ja mam niekompletny zestaw. a to co tam trzymam to jest całość i rozłożyć się nie da . dzieki za zdjęcie k@mil
sew
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 9 sie 2008, o 10:11
Lokalizacja: wrocław

Postprzez valenti.no » 21 sty 2009, o 10:47

audio:

Clarion DXZ958RMC
DLS R6A + Scan Speak D2904/600000 + Xtant X604 + 1/2 F
JL Audio 10w0 + JL Audio a2150 + 1/2 F
valenti.no
Badacz tematu
 
Posty: 399
Dołączył(a): 16 mar 2008, o 18:36
Lokalizacja: Toruń

Postprzez kruchy_ » 21 sty 2009, o 12:31

za kilka zlotowek mozna sobie dokupic np. w media-markt...
Avatar użytkownika
kruchy_
Badacz tematu
 
Posty: 205
Dołączył(a): 25 wrz 2008, o 23:01
Lokalizacja: Lublin

Postprzez K@mil » 21 sty 2009, o 16:32

Wbij sobie na ta aukcje... masz tam duzo kosteczek...

http://www.allegro.pl/item531677547_zla ... _inne.html
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości