Witam, mam głośniki JBL CS 6 z przodu do radia sony mex-3800bt. Mam też dystanse do załorzenia i moje pytanie brzmi czy zakładanie samych dystansów bez mat wygłuszających w golfie III ma sens?
Porządne wygłuszenie jest dosyć kosztowne, dlatego pytam czy warto bawić się w same dystanse. Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Dystanse do golfa III
dzony92 napisał(a):Witam, mam głośniki JBL CS 6 z przodu do radia sony mex-3800bt. Mam też dystanse do załorzenia i moje pytanie brzmi czy zakładanie samych dystansów bez mat wygłuszających w golfie III ma sens?
Porządne wygłuszenie jest dosyć kosztowne, dlatego pytam czy warto bawić się w same dystanse. Pozdrawiam.
tak, same dystanse już trochę dadzą. Głośnik będzie przymocowany sztywno do blachy i nie będzie Ci grać tak boczek.
- killah
Dokładnie, tanim kosztem to taśma dekarska ale drzwi stają się troszkę cięższe
albo możesz kupić maty wygłuszające np. taka http://allegro.pl/mata-wygluszajaca-bit ... 57701.html i też to czyni cuda 
albo możesz kupić maty wygłuszające np. taka http://allegro.pl/mata-wygluszajaca-bit ... 57701.html i też to czyni cuda 
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Tanim kosztem dekara, ale jak chcemy, żeby było "sztywniej" to 2-3 warstwy od wewnątrz na blachę, a to już nie wychodzi tanio.
W podobnej cenie co jedna warstwa dekary można kupić miękkie maty APP, czy BOLL, które lepiej się spiszą.
Jedna warstwa dekary to żaden ciężar dla drzwi.
W podobnej cenie co jedna warstwa dekary można kupić miękkie maty APP, czy BOLL, które lepiej się spiszą.
Jedna warstwa dekary to żaden ciężar dla drzwi.
Alpine CDA-7897->CHA-S634->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1 ) + Focal 6K2P, Rodek R4100A2->2xSTX 8" 23L@35Hz
- gawior
- Gaduła
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio