Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dystanse do głośników
Witam mam pytanie czy te o to dytsanse http://www.allegro.pl/item487597874_dys ... _2szt.html sa tak dobe jak te z mdfu? czy wogole nie warto na nie patrzec? bo jak zamawialem glosniki to mi dali takie i nie wiem czy zamawiac z mdfu czy te dac?:)
Ostatnio edytowano 23 lis 2008, o 10:59 przez helmut, łącznie edytowano 1 raz
- helmut
- Berbeć
Re: Dystanse
helmut napisał(a):Witam mam pytanie czy te o to dytsanse http://www.allegro.pl/item487597874_dys ... _2szt.html sa tak dobe jak te z mdfu? czy wogole nie warto na nie patrzec? bo jak zamawialem glosniki to mi dali takie i nie wiem czy zamawiac z mdfu czy te dac?:)
zamów sobie te z mdfu
skoro każdy je zakłada to pewnie dlatego, że jest to najlepszy wybór prawda? 
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
nie kupuj tego, mdf jest duzo sztywniejszy a ten cienki plastik nie zda egzaminu, to zamo co wkrecsz w boczki.
-

Nowal - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Edek12345 - Members
Witam wszystkich. Trochę odbiegnę od tematu
Czy zakup takich dystansów pozwoliłby mi zamontowanie nowych maskownic. Dostałem nowe maskownice do głośników, ale są one troszeczkę za duże... Czy to rozwiązałoby mój problem? Pozdro 
Czy zakup takich dystansów pozwoliłby mi zamontowanie nowych maskownic. Dostałem nowe maskownice do głośników, ale są one troszeczkę za duże... Czy to rozwiązałoby mój problem? Pozdro 
- Leito
- Members
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: 5-drzwiowe
MDF jak najbardziej a co do większych maskownic to nie ma problemu - można założyć i nie ma znaczenia zbytniego że są większe - ważne żebyś wkręty zmieścił - sam mam takie maskownice Blaupunkta i są większe niż oryginalne maski ale wygląda spoko 
-

Stealth - Members
Stealth napisał(a):MDF jak najbardziej a co do większych maskownic to nie ma problemu - można założyć i nie ma znaczenia zbytniego że są większe - ważne żebyś wkręty zmieścił - sam mam takie maskownice Blaupunkta i są większe niż oryginalne maski ale wygląda spoko
Dzięki

- Leito
- Members
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio