Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
drżące lusterko
Witam. Mam problem. GDy podgłoszę moje radio sony na okolice 30 vol. Przy dobrym basie drży mi lusterko prawe. Niestety rozkręcenie i złożenie go na nowo nic nie daje. Macie jakieś pomysły jak się pozbyć tego irytującego drżenia? TEn sam problem występuje również w bagażniku, mam na półce z tyłu 2 elipsy blaupunkta i przy zamkniętym bagażniku i głośnej muzyce coś mi strasznie tam drży. Starałem się już wszystko powyciągać ale nic to nie daje , cały czas słychać ten wkur*iający dźwięk. Pomocy 

- Dante
- Czytacz
Dante na lusterka i czasem rejestracje nie ma rady musi drzeć i koniec u mnie wszystkie lusterka skakaja a w lewym zaczyna mi sie lustro odklejac
o ramce rejestracyjnej nie wspomne.
o ramce rejestracyjnej nie wspomne.-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Na lusterka nie znam jakiejś dobrej rady, może trzeba ja wymienić an "emki" z diodowymi kierunkami
ale na tablice jest banalny sposób, wywalić ramkę, podłożyć coś pod tablicę co nie chłonie wilgoci i wody i przykręcić w miejsce ramki, sposób skuteczny bo sprawdzony
ale na tablice jest banalny sposób, wywalić ramkę, podłożyć coś pod tablicę co nie chłonie wilgoci i wody i przykręcić w miejsce ramki, sposób skuteczny bo sprawdzony
- Lobus
- Ekspert
wlasnie bede próbowal u siebie dac uszczelke gumowa stosowana przy oknach.Lobus napisał(a):ale na tablice jest banalny sposób, wywalić ramkę, podłożyć coś pod tablicę
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ja ze środkowego lusterka ściągnąłem taki pierścień metalowy od mocowania i lusterko się elegancko trzyma i nie słychać
Ale po co mi to, to nie wiem, bo i tak przy basie nic w nim nie widać
hia hia hia
Ale po co mi to, to nie wiem, bo i tak przy basie nic w nim nie widać
hia hia hia-

TunaFish - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio