Witajcie koledzy, chciałbym zaczerpnąć waszej opinii na temat tego radyjka:
http://www.euro.com.pl/radioodtwarzacze ... t40u.bhtml
Czy jest warte swojej ceny, może ktoś takie posiada ? Ew gdyby ktoś mógł mi doradzić z tej oferty euro jakieś fajne radyjko do 300zł
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Czy to będzie dobry zakup ?
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
Mam podobnego Sony tylko model GT450U. Według mnie za te pieniądze fajny sprzęt. Dużo funkcji i bardzo dobry wyświetlacz. Posiada też EQ, w którym masz do regulacji 7 krzywych korekty więc możesz je ustawić do własnych potrzeb. Z wyglądu widzę, że są identyczne te radyjka więc funkcje pewnie te same.
- sebadure
- Badacz tematu
A płyty i USB wszystko dobrze działa ?

-

Bonix - Badacz tematu
K@mil masz jakieś propozycje ?

-

Bonix - Badacz tematu
-

Jojek - Badacz tematu
Dzięki wszystkim za porady. Wybór padł na JVC KD-R431 Nie żałuję że go kupiłem bardzo ładny czysty dźwięk POLECAM ! 

-

Bonix - Badacz tematu
Ja tak z troche innej beczki, nie chcę zakładać nowego tematu a że nazwa obecnego podpasowała do pytania i w ogóle bla bla bla
Panowie pisze do was z takim zapytaniem czy to
http://allegro.pl/masakra-audion-30cm-9 ... 74643.html jest warte zachodu? Na chwilę obecną mam Earthquake również 30cm ale membrana jest za twarda do tego rodzaju muzyki co słucham w tej aukcji widać że będzie ładnie "pływać i pompować" tylko czy warto? Jakieś sugestie, uwagi? Czy po prostu sobie odpuścić?
z góry dzięki
Panowie pisze do was z takim zapytaniem czy to
http://allegro.pl/masakra-audion-30cm-9 ... 74643.html jest warte zachodu? Na chwilę obecną mam Earthquake również 30cm ale membrana jest za twarda do tego rodzaju muzyki co słucham w tej aukcji widać że będzie ładnie "pływać i pompować" tylko czy warto? Jakieś sugestie, uwagi? Czy po prostu sobie odpuścić?
z góry dzięki-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Może trzeba skrzynkę zmienić a nie głośnik. Skrzynia policzona? Jaka konstrukcja? Jaki to model? Czym go zasilasz?AdiK__ napisał(a):mam Earthquake również 30cm ale membrana jest za twarda do tego rodzaju muzyki co słucham
Jesteś w stanie po wyglądzie ocenić brzmienie głośnika? Niezły jesteś..AdiK__ napisał(a):w tej aukcji widać że będzie ładnie "pływać i pompować"
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio