Witam jeśli podobny temat już był to wybaczcie,a jak nie to posłuchajcie.Chcę podłączyć radio pod wzmacniacz ale jak się okazało w radiu niema tych wejść CHINCH(sygnał dźwiękowy między radiem a wzmacniaczem)więc w jaki sposób mam to podłączyć????
Jeśli masz jakiegoś znajomego elektronika poproś go żeby ci takowe gniazda dolutował wystarczy wpiąć się przed końcówką mocy poprzez kondensator w moim pionku zrobiłem identycznie i działa bez zarzutu a co śmieszniejsze z tyłu radyjka jest miejsce na chinche ale zaślepione a na płycie brak paru części czytaj wersja ekonomic
zmień radio... na takich gówienkach nie pociągniesz w pełni mocy swojego audio, dobre radio to podstawa, a potem reszta jak wzmacniacze itp.
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
gdyby kolega pomyślał tez by tego nie zrobił, ja wyrażam swoje zdanie na temat "obejścia" braku rca i tyle, może niech sobie wieżę domową podłączy w bagażniku to będzie tańsze rozwiązanie
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”