mam problem z tym radyjkiem oraz nokią 5300
mianowicie nie wiem jak wysłąc książke przez BT chodzi wszystko dzwonienie muza z tel ale nie wiem jak wysłac
stawiam grzanca przy takiej pogodzie
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
czy ktos ma takie radyjko LG
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
-

Edek12345 - Members
najpierw przytrzymujesz ten przycisk BT i trzymasz 5 sekund. Jak sie zaswieci po prawej stronie kontrolka Blututha, wtedy przytrzymujemy jeszcze raz i trzymamy. Po chwili zacznie ona mrygac. Wtedy robisz w telefonie ZNAJDZ MNIE i telefon cie znajduje. Nastepnie poprosi cie o kod-masz w instrukcji kodi zgodnie z pytaniami w telefonie (chyba dwa) odpowiadasz kolejno i juz masz telefon zesparowany z radiem. Jest to o tyle fajne, ze jak wsiadasz do auta, to wystarczy w radiu wlaczyc blututh i juz automatycznie masz polaczenie z telefonem. Mozesz sobie tez wlaczyc jakis utwor w telefonie i odtwarzac go w radiu,ale to chyba wiesz...
fragment z elektroda.pl
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
nie chodzi o łonczenie tel z radyjkiem to umiem i wiem jak słuchac muze i przesyłąs pliki tesz pozaty m mam instrukcje do radyjka
problem był jak wysłac z telefonu do radyjka całom liste kontaktór i przy pomocy radyjka przeglądac jąi dzwonic z radia LG
problem rozwiązałem w taki sposób
Menu > Ustawienia >
łoncznosc> Transfer danych i wska¿ na liście kontakt transferu w tym przypadku radio Lg
fajny bajer dzwonic radyjka no i zestaw głoscio muwiący wienc odrazu bezpieczniej
do zamknieca
problem był jak wysłac z telefonu do radyjka całom liste kontaktór i przy pomocy radyjka przeglądac jąi dzwonic z radia LG
problem rozwiązałem w taki sposób
Menu > Ustawienia >
łoncznosc> Transfer danych i wska¿ na liście kontakt transferu w tym przypadku radio Lg
fajny bajer dzwonic radyjka no i zestaw głoscio muwiący wienc odrazu bezpieczniej
do zamknieca
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1, zainwestuj w Słownik Języka Polskiego, bo jak pragnę urosnąć... czyta się ciężko 

Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio