Moje pytanie odnoścnie "wzmacniacza"(tuby)
od kina/wierzy marki JWS . da się podłączyć w samochodzie?
Wejście do tej tuby (wzmacniacza) jest na zacisk dwa kabelki .
No i oczywiście jak z akumulatorem w tym wypadku.
http://img.archiwumallegro.pl/?1412724924
srebrna skrzynka z lewej strony
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Trzeba było dac jeszcze mniejsze zdjęcie, napewno byśmy się dopatrzyli..
Pod co masz zamiar to podłączyć? Masz wzmacniacz? Samo radio może nie uciągnąć a poza tym na bank jest inna (wyższa) impedancja, więc zagra ciszej.
Pod co masz zamiar to podłączyć? Masz wzmacniacz? Samo radio może nie uciągnąć a poza tym na bank jest inna (wyższa) impedancja, więc zagra ciszej.
Tzn?magiik224 napisał(a): No i oczywiście jak z akumulatorem w tym wypadku.
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Muszę znać jakiekolwiek parametry tego subwoofera, żeby coś zaproponować.magiik224 napisał(a):nie mam wzmacniacza ale jak dasz link do jakiegoś to będę miał.
Jak będziesz grał na postoju przez kilka godzin, to będzie się rozładowywał.magiik224 napisał(a): Akumulator- nie bedzie siadał rozłądowywał się?
Voice Kraft - postaw na jakość!
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
magiik224 napisał(a):Odświeżam , mam dwa głośniki każdy po 75W , starczy radio 4x 50? czy trzeba wzmacniacz
będzie grać nie potrzeba wzmacniacza u siebie mam zamontowane 2 głośniki każdy po 80W i jakoś tam grają a radio mam 4x45
-

palio - Administrator
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z++
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
magiik224 jesli ta twoja"tuba" od kina domowego ma wzmacniacz z tyłu obudowy to zapewne zasilany jest on 220V a skad wezmiesz taki prad w aucie?
Jesli jest pasywny (bez wzmacniacza) ,to nie wiem czy wogóle uzyskasz jakis bass.Amplituner kina domowego ma wbudowane filtry które rozdzielaja sygnały na posczególne sekcje:niskotonowy,lewy,prawy ,centralny, sorrund.
Takze ,według mnie nie ma co kombinowac.Jest to kono domowe wiec powinno byc w domu.
Jesli jest pasywny (bez wzmacniacza) ,to nie wiem czy wogóle uzyskasz jakis bass.Amplituner kina domowego ma wbudowane filtry które rozdzielaja sygnały na posczególne sekcje:niskotonowy,lewy,prawy ,centralny, sorrund.
Takze ,według mnie nie ma co kombinowac.Jest to kono domowe wiec powinno byc w domu.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio