Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
eee pioneer'a nic nie pobije
Jak jakieś firmy robią wszystko to nie ma nic specjalnego z ich produktami. Firmu które zajmują się tylko audio starają się o dobre imię swoich produktów i o ich wylkonanie polecam pionieer
Czarny smok
-

panmarchi - Berbeć
marcinkoz2910 napisał(a):no właśnieSkubi napisał(a):Działa mi to dobrze. tylko trzeba pamiętać ze częstotliwość jaką one przenoszą to od 20 do 15kHz.
A po co wam więcej
nic poza tym i tak nie usłyszysz a zwłaszcza przy słabym sprzęcie bawiłem się takim transmiterem i nie jest złe ...ale jeśli kupować to tylko cyfrowe-

puczek - Czytacz
puczek napisał(a):A po co wam więcejnic poza tym i tak nie usłyszysz a zwłaszcza przy słabym sprzęcie bawiłem się takim transmiterem i nie jest złe ...ale jeśli kupować to tylko cyfrowe
Dlaczego tylko cyfrowe? Ja sie zdecydowalem i zamowilem zobaczymy efekt.
-

Rob4L - Czytacz
ja też takowy transmiter posiadam i mi to wystarczy a ostatnio podpiąłem go pod przewód wychodzący z radia służący do zasilania wzmacniacza anteny i teraz włącza mi sie i wyłącza razem z radyjkiem więc leży w schowku i nawet go dotykać nie muszę bo na pendrive'a mam nagrane ponad 400 ulubionych piosenek i jeszcze jest miejsce...oczywiście jakość dźwięku nie powala bo i głośniki nie najlepsze ale tak jak pisałem mi to wystarczy 

-

mani51 - Members
dlaczego tylko cyfrowe? bo analogowe tracą sygnał i ciężko ustawia się dokładnie taką długość fali jaką potrzebujemy na szczęście coraz mniej jest analogowych.
-

puczek - Czytacz
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio