CLARION ARX 5570r

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

CLARION ARX 5570r

Postprzez rav7 » 18 gru 2011, o 20:17

W swoim Golfie posiadam takie wlasnie radio CLARION ARX 5570r, wiem ze nie jest to nic specjalnego ale obecnie nie potrzebuje nic lepszego, nowe bedzie w swoim czasie. Pisze gdyz mam pewnien problem, radio ma wejscie na zmieniarke i mam pytanie czy ktos z Was wie jak mozna "oszukac" radio i zamiast zmieniarki podpiac MP3/Ipoda itd.? Słyszalem ze sa jakies adaptery do tego ale z tego co widze to kosztuje wiecej niz to radio ;]
VW Jest Bogiem, Predkosc nalogiem, Turbo zabawa a rozwaga podstawa...
Avatar użytkownika
rav7
Badacz tematu
 
Posty: 183
Dołączył(a): 25 mar 2011, o 13:16
Lokalizacja: KrK

CLARION ARX 5570r

 

Postprzez marcinkoz2910 » 18 gru 2011, o 20:52

rav7 napisał(a):Słyszalem ze sa jakies adaptery do tego ale z tego co widze to kosztuje wiecej niz to radio ;]
taniej niestety nie znajdziesz

tu głównie chodzi o program w procesorze który symuluje zmieniarkę a tego Ci nikt nie zrobi za 20zł
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez sebadure » 30 gru 2011, o 13:26

Mój Tata ma takie coś w swoim A6. Chodzi to pod Audi Navi Plus. Kosztowało 350zł, ale teraz podpinasz pendrive czy wsadzasz kartę SD i gra, a nie trzeba się z płytami bawić. Dobre jest to, że w jednym folderze może być 99 utworów, a na płytę wejdzie może z 20 :)
sebadure
Badacz tematu
 
Posty: 275
Dołączył(a): 1 gru 2011, o 23:35
Lokalizacja: Jaworzno


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość