Siema. Rozmyślam cały czas nad jakimś graniem do auta, jednak wciąż chce pozostawić jak największe walory użytkowania ( czytaj bagażnik ).
Wklejajcie foty swoich/znalezionych ciekawych rozwiązań.
Przy okazji pytanie, czy wygłuszając tylne boczki w 3 ( głośniki osadzone na sztywnych kołnierzach ) ma sens zrobić z nich coś w rodzaju "dwóch skrzynek" ? Zamiast jednej w bagażniki której za wszelką cenę chce uniknąć.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Ja mam kolego coś takiego
i w tym głośniczek 8"
Jak chcesz to jutro zrobię fotę całego bagażnika bo z drugiej strony mam zabudowane i w tym taki mały schowek na gaśnice i plaka
a na to przyjdzie wzmacniacz jak odbiorę z naprawy. W przyszłości w podłogę dojdzie miejsce na trójkąt i apteczkę 
i w tym głośniczek 8"
Jak chcesz to jutro zrobię fotę całego bagażnika bo z drugiej strony mam zabudowane i w tym taki mały schowek na gaśnice i plaka
a na to przyjdzie wzmacniacz jak odbiorę z naprawy. W przyszłości w podłogę dojdzie miejsce na trójkąt i apteczkę 
-

siwulec333 - Czytacz
Trochę bagażnika zostało:
I na flaszkę jest miejsce:

I na flaszkę jest miejsce:

Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Miejse na flaszke jest niesamowite. ;D
Butelka jest jakoś na rzepy? szkoda by sie potłukła
skrzynka niestety musi troche zajmować jej plusem jest to że zawsze jak masz cos większego do przewiezienia możesz oczepic przewody i ja wyjąć.
Na wzmacniacze jest kilka sposobów. Pierwszy przymocować go do półki oczywiście półki z mdfu.
Jak masz mały piecyk to mozesz go schować w boczku.
Ja za to najbardziej polecam wykonanie podwójnej podłogi.
Miejsca jest wtedy pod dostatkiem nawet na dwa piece plus procesor plus jakiś kondensator plus wszystko jest schowane tak ze na pierwszy rzut oka w ogule nie widać że jest cokolwiek dziabniete
Butelka jest jakoś na rzepy? szkoda by sie potłukła
skrzynka niestety musi troche zajmować jej plusem jest to że zawsze jak masz cos większego do przewiezienia możesz oczepic przewody i ja wyjąć.
Na wzmacniacze jest kilka sposobów. Pierwszy przymocować go do półki oczywiście półki z mdfu.
Jak masz mały piecyk to mozesz go schować w boczku.
Ja za to najbardziej polecam wykonanie podwójnej podłogi.
Miejsca jest wtedy pod dostatkiem nawet na dwa piece plus procesor plus jakiś kondensator plus wszystko jest schowane tak ze na pierwszy rzut oka w ogule nie widać że jest cokolwiek dziabniete

- brzesiu
- Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Butelka i szklanki (dwie) stoją ciasno w zagłębieniach, od spodu podświetlone na biało.brzesiu napisał(a): Butelka jest jakoś na rzepy? szkoda by sie potłukła![]()
Voice Kraft - postaw na jakość!
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio