Witam Jestem tutaj nowy i chciałem się was poradzić jakie tu kupić dobre radio CB i antenę CB do Golfika 3 (antena żeby nie była zbyt długa i żeby dobrze zbierała zasięg) i za przyzwoite pieniądze??? I kto z was już ma CB to proszę o jakiś schemacik instalacji! Proszę was o pomoc
cb masz duzo do wyboru i to juz od Ciebie zalezy jakie chcesz, ja mam cobre i mi wystarcza a antenke mam taka:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=322938197 ona jest metrowa i w zupelnosci wystarcza i nie za duzo kosztuje. co do miejsca na cb to tez zalezy jak Ci bedzie wygodniej. ja mam umieszczone pod kierownica i mi nie przeszkadza ale nie kazdemu to odpowiada. najczeszczym miejscem na umieszczenie cb jest wneka po srodku
K@mil napisał(a):Wiec tak bawilem sie juz duzoma radiami i jak za rozsadna cene to ja polece ci radyjko firmy TTi:
Kolego jak oceniasz to radio tak serio ładnie sie prezentuje tylko zastanawiam się jak się sprawuje cena 220pln jest kusząca i do radyjka TTI TCB-770 kupiłbym sobie antenkę ML-145 MIDLAND. Jak myślisz jak to do siebie pasuje i czy spisze sie w drodze.
Proszę o wszelkie info na temat tego radia może ktoś używa takiego.
Pozdrawiam.
Powiem tak radio nie jest tak bardzo wazne najwazniejsza jest antena, widze ze masz b.dobra antene.
(ale jak dla mnie to za dluga troszkie za daleko bedzie siegala 20km to bardzo duzo)
Jesli te radio jest twoim pierwszym radyjkiem to bardzo dobre radyjko wybrales, naprawde wystarczy Ci, sam mialem takie i bylo super,
Plusem jest to ze ma gruszke z przyciskami do przelaczania.