od jakiegos czasu chodzi mi po głowie taka myśl ale niewiem czy ktos tego probował i czy wogule jest to mozliwe?czy podpasowałoby do golfa przelozyc glosniczki bose np z audi?czy to zdałoby egzamin?jak jest ze srednica glosników czy wpasuja sie w otwory w golfie?
czy istnieje sens kompletowania takiego zestawu, poniewaz mam sub bose ale z nissana 350z i czy wspołgrałby z podstawowymi glosniczkami tez bose?calosc chcialbym podlaczyc pod radio alpine bo takowe posiadam
co sadzicie o tym?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
bose w golfie?
moja furmanka ----->>> http://www.golf3.pl/topics2/gt-zielona- ... vt9198.htm
-

ptaszek87 - Czytacz
pytanie .miał dzwi wytłumione jak i komore silnika .?v1rooz napisał(a):Moj kolega wyjal sobie glosniki bose z audicy ze szrotu i wstawil do swojego golfa 5d i gra pieknie
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
v1rooz napisał(a):Moj kolega wyjal sobie glosniki bose z audicyze szrotu i wstawil do swojego golfa 5d i gra pieknie
.
a czy pasowaly w orginalne miejsca czy trzeba bylo cos przerabiac lub dawac dystanse?same glosniki czy sub i wzmak tez dawal?pod jakie radyjko podpinał to wszystko?czy jest jakas roznica w zlaczkach czy cos?jak mozesz napisz wiecej o tym
z gory dzieki

-

ptaszek87 - Czytacz
pany czy jest ses dawania bosse który kosztuje tyle co dobre granie z subem mocnym??
chyba ze ktos ma wtyki to sory

Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic 

-

Basior1997 - Members
[quote="Basior1997"]pany czy jest ses dawania bosse który kosztuje tyle co dobre granie z subem mocnym??
[/
ale ja nie mowie o nowym bose ze sklepu tylko wyjac uzywki, liczy sie tez firma, z reszta mam sub i chcialbym reszte skompletowac, zawsze to lepiej brzwi jak masz w golfie bose a nie ktorys z rzedu golf z glosnikami ala boschmann z aledrogo:D a tak powaznie po co isc na latwizne jak mozna sobie pokombinowac w tym temacie, nie chodzi mi zeby nap.... az klapa ma odpadac tylko o jakosc
[/
ale ja nie mowie o nowym bose ze sklepu tylko wyjac uzywki, liczy sie tez firma, z reszta mam sub i chcialbym reszte skompletowac, zawsze to lepiej brzwi jak masz w golfie bose a nie ktorys z rzedu golf z glosnikami ala boschmann z aledrogo:D a tak powaznie po co isc na latwizne jak mozna sobie pokombinowac w tym temacie, nie chodzi mi zeby nap.... az klapa ma odpadac tylko o jakosc
-

ptaszek87 - Czytacz
mówimy o jakości??
to bosse nie pasuje do tego
i nie maiałem na myśli głosników boschman tylko np dls morel dego
rf i takie inne
proponuje odsłuchac pare innych sprzetów zanim kupisz bosse
to bosse nie pasuje do tego
i nie maiałem na myśli głosników boschman tylko np dls morel dego
rf i takie inne
proponuje odsłuchac pare innych sprzetów zanim kupisz bosse
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic 

-

Basior1997 - Members
no ok tylko mam tez ograniczony budżet wiec nie wszystko mozna miec co jest najlepsze
a tak to troche zabawy i nie najgorszej tragedii
tak wiec tylko informacyjnie sie zapytałem kto cos takiego robil i moze przyblizyc mi temat
a tak to troche zabawy i nie najgorszej tragedii
tak wiec tylko informacyjnie sie zapytałem kto cos takiego robil i moze przyblizyc mi temat
-

ptaszek87 - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio