Blaupunkt Arizona

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Blaupunkt Arizona

Postprzez Basior1997 » 25 lis 2009, o 21:20

witam dzies kupiłem sobie Blaupunkta Arizona dj70 i mam pytanie co moge z nim zrobic????
chodzi mi o podłaczenie co moge pod to radio podłaczyc?
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Blaupunkt Arizona

 

Postprzez slavwek.ie » 25 lis 2009, o 21:45

Basior1997 napisał(a):co moge pod to radio podłaczyc?
zmieniarkę, antenę i 4 głośniki.


Jeśli masz z tyłu takie złacze,

Obrazek

i w kostce C masz piny od 1-3 to także 2 kanałowy wzmacniacz, jesli są piny od 1-6 to 4-kanałowy
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez Basior1997 » 25 lis 2009, o 22:30

a np. małeko jacka tez moge podłaczyc tzn.np.laptopa
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez slavwek.ie » 25 lis 2009, o 22:33

gniazdo dla Jacka masz?
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez Basior1997 » 25 lis 2009, o 22:36

nie
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez slavwek.ie » 25 lis 2009, o 22:56

Basior1997 napisał(a):nie
no to za przeproszeniem: "gdzie masz zamiar go wetknąć?" :lol:

Jeśli radio steruje zmieniarką, to można uzyskać tą drogą wejście sygnału dla zewnętrznych urządzeń (tzw AUX).
Poszukaj na allegro kabelków aux pod zmieniarkę dla blałpunkta
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez Basior1997 » 25 lis 2009, o 23:03

http://www.allegro.pl/item821312448_zla ... v.html-aux
http://www.allegro.pl/item821162958_min ... .html-mini iso

[ Dodano: 2009-11-25, 22:16 ]
i dodam jescze za mam opcje aux to moze cos zmieni
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez slavwek.ie » 26 lis 2009, o 15:56

linki nie działają.

jesli masz aux w menu, to prawdopodobnie po podaniu sygnału wejściowego na kostkę C będzie działać.
Obrazek
Obrazek

Podstawowe pytanie: tylne złącze wygląda tak samo jak na wcześniej zamieszczonym zdjęciu?
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez Basior1997 » 26 lis 2009, o 21:41

tak tak bo to radio współpracuje z sterowaniem w kierownicy i wyświetlaczami
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez slavwek.ie » 26 lis 2009, o 22:16

więc kostka aux wygląda taj jak na zdjęciu wyżej.
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez Basior1997 » 26 lis 2009, o 22:30

dokładnie
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości

cron