Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
alpine cde 9871R vs pionek 4900
ktore radio byscie wybrali bo mam zamiar kupic jedne z dwoch w.m
-

skuchol - Czytacz
Osobiście jak bym mniał teraż kupować radio to tylko pionner lepsze brzmienie i parametry.
Mniałem pionka z najwyższej półki(ale ukradli) i alpina się chowała(też ukradli) a teraz pozostał mi tylko sprzęt montowany w extreme i czoło radia.
Mniałem pionka z najwyższej półki(ale ukradli) i alpina się chowała(też ukradli) a teraz pozostał mi tylko sprzęt montowany w extreme i czoło radia.
-

sierars1 - Czytacz
stylistycznie fajniejszy alpine, i dlatego bym go wybrał
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
sierars1 napisał(a):No to jeśli kolega w ten sposób patrzy to pogratulować sprzętu w samochodzie.
pionek jest porównywalny do alpinka parametrami więc jak bym się wachał to bym wybrał alpinka ze względu na stylistykę
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
PiJey88 napisał(a):sierars1 napisał(a):No to jeśli kolega w ten sposób patrzy to pogratulować sprzętu w samochodzie.
pionek jest porównywalny do alpinka parametrami więc jak bym się wachał to bym wybrał alpinka ze względu na stylistykę
Jeśli chodzi o brzmienie to Pionek przewyższa parametrami i następne radio będzie na pewno pionek z najwyższej półki.
-

sierars1 - Czytacz
sierars1, jesli kolega by w
to gratuluje badziewia
alpina seria cde slba jakosciowo ale napewno lepsza do pionka lagodny srodek jak i gora natomiast alpinka od modelu 7939 ostrzy gore
co do pioniera hmm ladny stylistycznie nic po za tym
za cene 500-600zl radzilbym poszukac cos zalpina seri cda lub wyzsej polki uzywek clariona
sprzęt montowany w extreme
to gratuluje badziewia
alpina seria cde slba jakosciowo ale napewno lepsza do pionka lagodny srodek jak i gora natomiast alpinka od modelu 7939 ostrzy gore
co do pioniera hmm ladny stylistycznie nic po za tym
za cene 500-600zl radzilbym poszukac cos zalpina seri cda lub wyzsej polki uzywek clariona
- MediaX
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio