Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zmiana skrzyni z 4 na 5
witam ostatnio kupiłem golfa 3 1.4 cl z 92 roku z gazie. auto posiada seryjnie 4 biegi i wydaje mi sie ze to za mało poniewaz przy 90 km silnik wyje i czuc ze pracuje na wysokich obrotach.mozliwa by była zmiana skrzyni z 4 na 5 z innego golfa 3?
- bradoc
- Berbeć
Re: zmiana skrzyni z 4 na 5
bradoc napisał(a):witam ostatnio kupiłem golfa 3 1.4 cl z 92 roku z gazie. auto posiada seryjnie 4 biegi i wydaje mi sie ze to za mało poniewaz przy 90 km silnik wyje i czuc ze pracuje na wysokich obrotach.mozliwa by była zmiana skrzyni z 4 na 5 z innego golfa 3?
Przecież wychodziły takie same wersje ze skrzynią 5B więc nie będzie z tym żadnego problemu. Chyba że się mylę to mnie poprawcie

Nie masz co zrobić z kasą
??
Zostań klientem stacji ASO
??
Zostań klientem stacji ASO

-

Kriss_Lodz - Czytacz
bradoc, ja tez zmnienialem u siebie z 4 na 5 i nie bylo zadnego problemu
moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
na wiosce znajomy miał golfika 2 w dizelku i zawsze jezdził na 4 biegu aż okazało sie że i 5 wskakuje ...
nikt nie wiedział że ma 5 biegów kupa smiechu była
zmiana skrzyni to nie tak wiele pracy
silnik do góry pułsosie wybierak odkręcasz przewody wypinasz skrzynia powinna wyjsc do przodu
nowa skrzynia nowa kaseta tam gdzie w kabinie masz gałke biegów
i powinno grac ale nie wiem jak to bedzie z przebiegiem i stanem faktycznym predkosci a licznikiem
nikt nie wiedział że ma 5 biegów kupa smiechu była
zmiana skrzyni to nie tak wiele pracy
silnik do góry pułsosie wybierak odkręcasz przewody wypinasz skrzynia powinna wyjsc do przodu
nowa skrzynia nowa kaseta tam gdzie w kabinie masz gałke biegów
i powinno grac ale nie wiem jak to bedzie z przebiegiem i stanem faktycznym predkosci a licznikiem
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów