Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ZESTAW ROZRZĄDU GOLF III 16V jaki pasuje
wiotam... koledzy mam taki problem ponieważ niewiem jaki zestaw rozrzadu mam kupic ponieważ na allegro sa ich tysiace:) mozecie mi pomoc i wysłąć jakies linki z allegro jaki rozrzad bedzie pasował do mojego GTI 16V.... bardzo prosze o POMOC (chodzi o pasek i rolke)
- kamyk212121
- Badacz tematu
ciezko na allegro poszukac konkretnego produktu do tego silnika. Z reszta nie rozumiem istoty Twoje problemu. Idziesz do sklepu i klada Ci na stol odpowiednie czesci do ABFa. Na allegro raczej za wiele nie zaoszczedzisz wliczacjac wysylki. Z mojego dosiwadczenia powiem Ci ze warto chodzic po roznych sklepach i analizowac ceny za nim dokonamy zakupu. Cena za kpl pompa pasek i rolke z jakis dobrych marek siegaja od 450 do 600 takze jest delikatna rozbierznosc.
-

Imper - Members
własnie chciałem to załatwic nei wychodzac z domu a poza tym na allegro wiadomo zawsze taniej:) no nic ale widocznie bede musiał zrobic jak mowisz:(
- kamyk212121
- Badacz tematu
co do rozrzadu to lepiej brac ze sklepu i umowic sie ze jak cos mozna oddac ja bralem wszystko co bylo a pozniej oddalem co mi nie bylo potrzebne
a okazalo sie np ze rolka jest inna albo pasek za krotki
na allegro ciezko pozniej oddac a nawet jak bedzie mozna to koszt wysylki bedzie trzeba znow doliczyc 
a okazalo sie np ze rolka jest inna albo pasek za krotki
na allegro ciezko pozniej oddac a nawet jak bedzie mozna to koszt wysylki bedzie trzeba znow doliczyc 
-

K@mil - POMOCNIK

kamyk212121 napisał(a):a trzeba rolke wymienić?? jezeli lekko chodzi i nie słychać by cos sie jej działo przykrego???
jest taka zasada że razem z paskiem wymienia się rolkę i lepiej ją wymień bo po przejechaniu kilku tysięcy może sie rozsypać i będzie po silniku
-

pawelek03576 - Gaduła
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów