wiotam... koledzy mam taki problem ponieważ niewiem jaki zestaw rozrzadu mam kupic ponieważ na allegro sa ich tysiace:) mozecie mi pomoc i wysłąć jakies linki z allegro jaki rozrzad bedzie pasował do mojego GTI 16V.... bardzo prosze o POMOC (chodzi o pasek i rolke)
ciezko na allegro poszukac konkretnego produktu do tego silnika. Z reszta nie rozumiem istoty Twoje problemu. Idziesz do sklepu i klada Ci na stol odpowiednie czesci do ABFa. Na allegro raczej za wiele nie zaoszczedzisz wliczacjac wysylki. Z mojego dosiwadczenia powiem Ci ze warto chodzic po roznych sklepach i analizowac ceny za nim dokonamy zakupu. Cena za kpl pompa pasek i rolke z jakis dobrych marek siegaja od 450 do 600 takze jest delikatna rozbierznosc.
co do rozrzadu to lepiej brac ze sklepu i umowic sie ze jak cos mozna oddac ja bralem wszystko co bylo a pozniej oddalem co mi nie bylo potrzebne a okazalo sie np ze rolka jest inna albo pasek za krotki na allegro ciezko pozniej oddac a nawet jak bedzie mozna to koszt wysylki bedzie trzeba znow doliczyc