Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wymiana sprzegła i cos ze wstecznym jakie koszty?
witam wszystkich mam problem otóz musze zmienic sprzegło bo slizga mi i stuka mi na wstecznym cos ponoc jakas zebatka czy cos takiego na jakie koszty mam sie przygotowac i le moze to kosztowac oczywiscie oddajac auto do warsztatu bo sam niezrobie tego dzieki z góry pozdrawiam
- krzysiek_k55
- Czytacz
sprzeglo to koszt od 250-400zl w zaleznosci od porducenta (mowa o kompletnym sprzegle) plus robicizna czyli od 100 do 200zl... mysle ze dobre sprzeglo LUKa albo Sachsa kupisz za 320zl lub cos w ten desen reszta to juz kwestia negocjacji z mechaniorem
-

Imper - Members
o ile to wina trybu w skrzyni... ja na poczatek to bym sprawdził przeguby i poduszki silnika... z resztą jeszcze żeby było wiadomi jaki to jest dźwiek tego strzelania czy tego co tam masz...
co do rozbiórki skrzyni to sa różne ceny na warsztacie samo rozłozenie i złorzenie 500zł po znajomości kiedyś mi koleś robił za 150zł... rozłozył ją, uszczelnił i złozył...
co do rozbiórki skrzyni to sa różne ceny na warsztacie samo rozłozenie i złorzenie 500zł po znajomości kiedyś mi koleś robił za 150zł... rozłozył ją, uszczelnił i złozył...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów