Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wyje chyba skrzynia
witam w golfie 3 kombi 1,9 tdi, mam taki problem, wyje czy chuczy zwał jak zwał mi cos, zmienilem nowe łozyska wymieniliem olej w skrzyni i dalej to samo, co to moze byc? nawet na luzie jest tak samo, skrzynia?? pzodrawiam
- misza132
- Berbeć
gdzie te łozyska zmieniłeś?? w skrzyni??ty je zmieniałeś czy ktoś...misza132 napisał(a):zmienilem nowe łozyska
a łozysko oporowe sprzęgła...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
misza132, a łozyska wszystkie w skrzyni zmieniałeś?? to wyje w czasie jazdy i na postoju tak....
hee...a moze to wyje cos po stronie silnik w układzie napedowym oprzyrzadowania silnika....
sprawdzałeś?? a jak wyciagałes skrzynie to czasem nie podgiołes blachy miedzie skrzynia a silnikime...
i chaczy o koło zamachowe i wyje...troche tez nam ciężko stwierzić co moze być nie tak bo nie wiemy - nie słyszyme tego hałasu....
hee...a moze to wyje cos po stronie silnik w układzie napedowym oprzyrzadowania silnika....
sprawdzałeś?? a jak wyciagałes skrzynie to czasem nie podgiołes blachy miedzie skrzynia a silnikime...
i chaczy o koło zamachowe i wyje...troche tez nam ciężko stwierzić co moze być nie tak bo nie wiemy - nie słyszyme tego hałasu....-

SotoM - Members
łożyska w kołach wymieniałem, a nie w skrzyni bieów, wyje w czasie jazdy, podnosilem dzisija kazde kolo odzielnie i sluchalem, i wiem ze cos wyje w okolicach wlasnie skrzyni biegow:( tylko co to moze byc, albo rozbiore skrzynie, albo kupie gdzies uzywana...
- misza132
- Berbeć
a to zaczęło wyć kiedy - po jakiejś naprawie czegoś... czy po prostu zaczęło wyć i postanowiłeś szukać i wymieniać graty...
może nagraj ten dźwięk i wrzuć na 4um...
może nagraj ten dźwięk i wrzuć na 4um...-

SotoM - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów