wrzucam 5 a wskakuje 3

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

wrzucam 5 a wskakuje 3

Postprzez kurtt » 2 gru 2007, o 23:39

Jade sobie miastem chce wrzucić 5 a tu wskakuje 3 :( po godzinie jazdy max na 4 wysiadla 1 2 5 i wsteczny. Nigdzie nie znalazłem takiego problemu na forum. Podejrzewam cięgno. ktoś to miaŁ???
Shaun Baker - Vip (Dance Rmx)
kurtt
Berbeć
 
Posty: 3
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 14:01
Lokalizacja: Kraków

wrzucam 5 a wskakuje 3

 

Postprzez czorny27- » 3 gru 2007, o 21:12

kurtt, moze to byc synchronizator :?: :!: :!: :?:
czorny27

aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
Avatar użytkownika
czorny27-
Members
 
Posty: 720
Dołączył(a): 25 paź 2007, o 18:20
Lokalizacja: kutno

Postprzez tyberianki » 27 lut 2008, o 20:29

może to też być wybierak
Avatar użytkownika
tyberianki
Czytacz
 
Posty: 127
Dołączył(a): 15 sie 2007, o 11:54
Lokalizacja: Częstochowa

Postprzez demon300 » 29 lut 2008, o 11:14

synchronizatory nie maja z tym nic wspolnego! to napewno nie to.
demon300
Czytacz
 
Posty: 42
Dołączył(a): 24 sty 2008, o 11:56
Lokalizacja: Sejny k. Suwalk

Postprzez Jawor » 9 mar 2008, o 12:45

witam mialem taki problem a jest nim taki plasticzek ktory łączy ciegno ze skrzynia niewiem jak to sie dokladnie nazywa ale sa to groszowe sprawy tak samo mi sie dzialo dokladnie tak samo...
Jawor Golf III GTI...!!!
Jawor
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 9 mar 2008, o 11:44
Lokalizacja: Poddębice


- - -



Powrót do Napęd i skrzynia biegów

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości