Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
srzynia biegow strasznie dziwna sprawa
witam mam dosc nietypwy problem od pewnego czasu i sam nie weim co to moze byc i gdzie szukac przyczyny otorz przy jezdzie na wstecznym biegu jak mu depne i dostanie obrotow to po chwili czuja jakis dziwny smrod w samochodzie nie jest zapach spalenizny ani nic takich metalicznych rzeczy to smierdzi jakbym mial w samochodzie gnijace liscie cos jakby gnilo:( smierdzi tylko chwile ale naprwde dziwny zapach czy moze ktos wiedziec co moze byc tego przyczyna???
-

Imper - Members
wiesz stingeros mozesz miec chyba racej co do tych spalin ale czy to normalne ze jakis ich ulamek dostaje sie do auta przez nawiew na wstecznym biegu??? wydaje mi sie ze jesli to sapliny to mam zle spalanie czyli swiece pwenie do wymiany... kupie nowe i zobaczymy hehe pozdro 

-

Imper - Members
to jest zapach przypalonego sprzegla. sam sie z tym spotkalem kiedys za malolata troche warjowalem samochodem jak jeszcze jezdzilem astra a nie moim goferkem tak pare razy mi sie przydarzylo sprobuj jak cofasz tak nie "deptac" tylko normalnie cofaj powoli i wtedy zobaczysz ze nie bedzie tego smrodu czuc 

- czoper
- Czytacz
czoper, czyli to moze byc sprzeglo?? prawde mowiac to mam juz do wymiany te tarcze bo lapie tylko juz na 2cm jak na sportowym sprzegle bardzo krotki jest jego zakres jesli chodzi o przelozenie napedu no i odczuwalne jest lekkie szarpniecie przy zaminie kazdego biegu jezeli robie to dosc dynamicznie...
[ Dodano: 2008-01-20, 17:44 ]
aha ten zapach tylko mozna wyczuc jak depne mu na wstecznym czyli tak jak mowisz jak jade dos spokojnie to nie czuc
[ Dodano: 2008-01-20, 17:44 ]
aha ten zapach tylko mozna wyczuc jak depne mu na wstecznym czyli tak jak mowisz jak jade dos spokojnie to nie czuc
-

Imper - Members
Powrót do Napęd i skrzynia biegów