pozdroModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Sprzęgło
witam moim zdaniem najlepiej założyc takie zame ale lepszej firmy pozdrawian
- piwko*!
- Czytacz
witam juz kiedys wymienialem sprzeglo w swoim golfie 3 2.0 GTI kupilem nowe w sklepie za 80zł i teraz musze znowu wymienic ale tym razem na jakies pozadne bo niemam zamiaru znowu wyjmowac skrzyni, dobrze radze jak bedziesz wymienial to nie łaszcz sie na tanie bo u mnie sie zaczyna juz slizgac a sprzeglo ma dopiero pol roku i do wymiany...
Acha jeszcze jedno jezeli by ktos wiedzial skrzynie do golfa 3 2.0 GTI (2E) to prosil bym o kontakt ze mna bo moja sie rozsypala pozdrawiam...
Acha jeszcze jedno jezeli by ktos wiedzial skrzynie do golfa 3 2.0 GTI (2E) to prosil bym o kontakt ze mna bo moja sie rozsypala pozdrawiam...
Jawor Golf III GTI...
!
!- Jawor
- Berbeć
ja sam sobie zmieniłem
P mam 16lat jeszcze jezdzi golfik nie chciało mi sie wydawac 200 na wymiane to sam wymieniłem:P zapłaciłem za sprzęgło 310zł kupiłem jakie było najlepsze było w sklepie...
P mam 16lat jeszcze jezdzi golfik nie chciało mi sie wydawac 200 na wymiane to sam wymieniłem:P zapłaciłem za sprzęgło 310zł kupiłem jakie było najlepsze było w sklepie...-

madoniek - Czytacz
np : wyprzedzasz jakieś auto i obroty silnika rosną a autko sie pomału zbiera ( to jest chyba tak 70-90km/h na 4 biegu i "pizda" ) <--- tak u mnie było 

-

madoniek - Czytacz
Witam mam podobny problem bo ostatnio troche poszalałem i widze że chyba spaliłem sprzęgło bo chcąc ruszyć z piskiem to sie nieda ,silnik wchodzi na obroty a samochód rucza powoli ,jak ktoś orientuje sie w cenach całego sprzęgła (kąpletu)to prosze o pomoc bo chcę kupić jak najtaniej pozdrawiam nara. 

- nikoś
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów