a wienc tak autem jeżdze troche i mi to nie przeszkadza zbytnio
a sprawa wygląda że gdy wcisne sprzegło jakies 3-4 cm ono łąpie u samej góry
i jak puszczam to taksamo jest
czy da sie to obniżyc by łąpało troche niżej moja dziewczyna jeżdzi i czasem ma problemy z racji mniejszej stopy
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
sprzegło
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
art1809, nawet mi nie mów
to chyba po ostatnim grzebaniu pod maską przeszkadzała mi linka i ruszałem coś przy tym złonczniku plastikowym przedtem bodajrze tego nie było
kreciłęm na boki ale nie mogłęm rozebrac myślałęm że jest łonczona w tym miejscu a to ułątwiło by mi dostęp
to chyba po ostatnim grzebaniu pod maską przeszkadzała mi linka i ruszałem coś przy tym złonczniku plastikowym przedtem bodajrze tego nie było
kreciłęm na boki ale nie mogłęm rozebrac myślałęm że jest łonczona w tym miejscu a to ułątwiło by mi dostęp
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Panowie dopiero się uczę golfa...
Jak nie chce mi silnik ciągnąć (przekazywać momentu) powyzej 4,5 tysi i pedał sprzęgła łapie wysoko to tarcza powiedziała "ja spadam"???
Nie ma szumów przy wyciskaniu, trzasków łożysko nie szumi po słoneczku, przy ruszaniu nie szarpie
Sprzęgło się mienia całe czy tylko tarczę? Macie może jakiś rysunek jak toto wygląda?
Silnik 1,6 wielopunkt linka sprzęgła z samoregulatorem.
Jak nie chce mi silnik ciągnąć (przekazywać momentu) powyzej 4,5 tysi i pedał sprzęgła łapie wysoko to tarcza powiedziała "ja spadam"???
Nie ma szumów przy wyciskaniu, trzasków łożysko nie szumi po słoneczku, przy ruszaniu nie szarpie
Sprzęgło się mienia całe czy tylko tarczę? Macie może jakiś rysunek jak toto wygląda?
Silnik 1,6 wielopunkt linka sprzęgła z samoregulatorem.
Piłem w Spale. Spałem w Pile.
- Furiosus
- Berbeć
-

SotoM - Members
bo nie umiesz...Furiosus napisał(a):choć z trójki nie ruszysz
jak slizga sie to tarcza zmeczona... do wymiany komplet.
-

SotoM - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów