WItam!!
Mam pytanko czy wymienial ktos moze sprzeglo w swoim golfie?? zastanawia mnie jaki jest tego koszt. Slyszalem ze jak juz sie za nie brac to wymieniac calosc bo to bardziej sie oplaca, czy to prawda. U mnie czasami jak wcisne sprzeglo i je odpuszcze to slychac dziwne charczenie (nic strasznego ale czasami slychac)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
nie wiem ile kosztuje bo dostalem komplet za free... ale wymienic to bulka z masle pod warunkiem ze masz jakis kanal, a robi sie to tak:
odkrecasz skrzynie od silnika sciagasz ja wymieniasz sprzeglo wkladasz iprzykrecasz skrzynie nowa linka i juz gotowe
hehe..
zasrtje to nie takie proste trzeba sie troche pomeczyc ale trudne tez nie jest
pzdr
odkrecasz skrzynie od silnika sciagasz ja wymieniasz sprzeglo wkladasz iprzykrecasz skrzynie nowa linka i juz gotowe
hehe..
zasrtje to nie takie proste trzeba sie troche pomeczyc ale trudne tez nie jest
pzdr
-

Thomas3 - Czytacz
Thomas3 jestes zajebisty ja naprawiajac bieg wsteczny w skrzyni to 2dni ja sciagalem oczywiscie po pracy bez kanalu z jednym lewarkiem i kobylka uwazam nadal ze to niezwykly wyczyn. Dobrze ze mialem ksiazke hehe. Wlozenie tez jest nie lada wyczyn.Ciekawa informacja dla sciagaczy skrzyn.Po odkreceniu jej calej silnik trzeba podniesc i przesunac max do przodu.Wtedy wyjdzie bez problemu 

-

uli - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów