podczas ruszania, jazdy, zmiany biegow cos smierdzi tak jakby olejem.. ostatnio dopakowalem samochod i zauwazylem ze puscil niebieska chmure dymu no i oczywiscie zasmierdzialo cos.. nie wiem czy to mozliwe ze ze sprzegla?? czy raczej olej z silnika?? oleju cos tam cos tam bierze, zaznaczam bierze cos ale to male ilosci..Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
sprzeglo do wymiany czy jednak bierze silnik olej??
Witam. szukalem podobnego tematu ale nie znalazlem wiec pisze co mu dolega
podczas ruszania, jazdy, zmiany biegow cos smierdzi tak jakby olejem.. ostatnio dopakowalem samochod i zauwazylem ze puscil niebieska chmure dymu no i oczywiscie zasmierdzialo cos.. nie wiem czy to mozliwe ze ze sprzegla?? czy raczej olej z silnika?? oleju cos tam cos tam bierze, zaznaczam bierze cos ale to male ilosci..
podczas ruszania, jazdy, zmiany biegow cos smierdzi tak jakby olejem.. ostatnio dopakowalem samochod i zauwazylem ze puscil niebieska chmure dymu no i oczywiscie zasmierdzialo cos.. nie wiem czy to mozliwe ze ze sprzegla?? czy raczej olej z silnika?? oleju cos tam cos tam bierze, zaznaczam bierze cos ale to male ilosci..-

TOmeck - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów