Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Skrzynia vr6
Witam jestem Szymon ! Jestem szczesliwym posiadaczem juz 2 golfa vr6. Mam problem ze skrzynia biegow mianowicie zgrzytaja mi biegi ( prawdopodobnie synchronizatory ) i mam mozliwosc zakupienia taniej skirzyni od tdi . Pytanie moje brzmi czy wszystko bedzie pasowalo bez zadnego problemu ( wnetrze skrzyni bo obudowy sa na 100% inne) Moze ktos juz to robil i orientuje sie w temacie.
szymon2vr
- Szymon2vr
- Berbeć
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Sterowanie skrzynkami jest to samo bo linki i wysprzeglik hydrauliczny. Ale poza tym to nie przejdzie. Przelozenia beda "smieszne". Na 5tym biegu teoretycznie pojedziesz ponad 300km/h. Chociaz w sumie na 5 biegu przy 3000, 144km/h Na autostrady w sam raz 

VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Bradley napisał(a):Sterowanie skrzynkami jest to samo bo linki i wysprzeglik hydrauliczny. Ale poza tym to nie przejdzie. Przelozenia beda "smieszne". Na 5tym biegu teoretycznie pojedziesz ponad 300km/h. Chociaz w sumie na 5 biegu przy 3000, 144km/h Na autostrady w sam raz
i przyspieszenie jak 1.4
Bodajże na racingforum czytałem że do VRki pięknie pasuje skrzynia z 2.3 V5. Jest nieco krótsza i się wozidło dopiero pięknie zbiera
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów