witam
mam problem..mainowicie
robilem konserwacje w samochodzie golf 3. stal na boku..
po postawieniu na kola ja do odplania, odpalil w szytko ok.. ale kiedy silnik pracuje niemoge wrzucic zadnego biegu kiedy silnik jest zgaszony skrzynia chodzi normalnie, a podczas wduszania sprzegla slychac takie pompowanie.... co to moze byc napewno cos ze sprzeglem ale co?
prosze o porade.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
na która strone auto przewrociłes?? podejrzewam ze przewaliloes go na strone kierowcy i olej polecial przez uszczelniacz na sprzegło- nakapało nakapało i okładziny zamokly co powoduje nie klejenie sie tarczy...stąd podejrzewam problem niemoznosci wrzucenia biegu na pracujacym silniku.
wyrwij skrzynie i zobacz. bez rozbierania i weryfikacji nie naprawisz problemu. osobiscie bym tam zajrzał.
wyrwij skrzynie i zobacz. bez rozbierania i weryfikacji nie naprawisz problemu. osobiscie bym tam zajrzał.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
WITAM WAS WSZYSTKICH JESTEM TU NOWY I POTRZEBUJE PILNIE POMOCY WIENC CHODZI MI O TO CZY PASOWAŁA SKRZYNIA BIEGÓW OD SEATA CORDOBY 2.0L OZNACZENIE 2E SILNIKA DO GOLFA 3 GTI 2.0 SILNIKIEM 2E PROSZE O POMOC I SORKI ZA BŁENDY I PISOWNIE 

- rafalgrabowski
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów