Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
skrzynia biegow
ja mam taki problem jak właczam w steczny bieg to mi tak stuka jak jade do tyłu jezdzilem po ruznych mechanikach i nik nie wiem i nie wiem czemu czy oni sie nie znaja??? a jak jade i nacisne sprzeglo to ten glos przestaje. prosze o pomoc!!!
Wasyl 85 Golf 

- Wasyl 85
- Berbeć
przegłuby sa ok moze ta poduszka bo wlasnie czytalem ze ktos mial podobny problem.juz takiego kupilem ale gosciu mi nie pokazal jak chodzi na wstecznym:-/
[ Dodano: 2008-12-03, 15:48 ]
a ile kosztuje poduszka?
[ Dodano: 2008-12-03, 15:50 ]
morsdicti, przegłuby sa ok moze ta poduszka bo wlasnie czytalem ze ktos mial podobny problem.juz takiego kupilem ale gosciu mi nie pokazal jak chodzi na wstecznym:-/ a ile kosztuje poduszka
[ Dodano: 2008-12-03, 15:48 ]
a ile kosztuje poduszka?
[ Dodano: 2008-12-03, 15:50 ]
morsdicti, przegłuby sa ok moze ta poduszka bo wlasnie czytalem ze ktos mial podobny problem.juz takiego kupilem ale gosciu mi nie pokazal jak chodzi na wstecznym:-/ a ile kosztuje poduszka

Wasyl 85 Golf 

- Wasyl 85
- Berbeć
Wasyl 85, skoro sprzedawca ci nie pokazał jak jeździ na wstecznym to moze to swiadczyć o tym ze w skrzyni tryb wstecznego biegu moze miec pourywane zeby i dlatego tak przeskakuje jak jedzisz na wsteku. facet moze golfa sprzedawał właśnie z tego powodu, bo koszt naprawy skrzyni to moze być nawet 1000zł albo lepiej.... dlatego facet nie chciał tego robic i pomyślał ze moze sie trafi ktoś kto sie nie kapnie i go z tym weźmie no i padło na ciebie....
tylko ze.... to przeskakiwanie jest przy stałej predkości jazdy do tyłu czy pulsowania gazem wciskania sprzęgła....bo to jest bardzo ważne....
tylko ze.... to przeskakiwanie jest przy stałej predkości jazdy do tyłu czy pulsowania gazem wciskania sprzęgła....bo to jest bardzo ważne....
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów