Moderator: Moderator
bo rozumiem ze autem ci szarpie do przodu jakby był bieg zapiety...
czy jak?? czy silnikiem ci tylko szrpie przy puszczaniu sprzęgła???
zapłon->wybijasz go na luz-> wciskasz sprzegło-> odpalasz-> puszczasz sprzegło i auto rusza do przodu na kołach mimo ze bieg nie jest zapiety... ALEE jak zrzucasz go z biegu -1nki to moze być taki myyk ze tryby biegu załkowicie sie nie odzębiają i w momencie puszczenia sprzegła jest to szrpniecie a w tym szarpnięciu jest całkowiete rozpiecie trybów - poprostu zęby trybu odpychają zeby trybu bdanego biegu...- najtanszy koszt na próbe - zmienic olej w skrzyni i kilka dni pojedzieć niech sie skrzynia nowym olejem przepłuka z mazi starego oleju i wtedy zobaczymy co biedzie...bo co kolwiek innego szuykania to raczej nie widze po za wyjeciem skrzyni i jej rozbieraniem i szukaniem igły w... a to koszta a sam sobie raczej tego nie zrobisz... takie jest moje zdanie i ja bym na poczatek tak zrobił...bo nik nie jest koperfildem...
pozdrawiam.
Być może SotoM masz rację,dzięki wielkie za zainteresowanie sie tym tematem chociaż wiem że było sporo podobnych już na forumcos długi ten wieczór u ciebie.... trzeba było napisac którego wieczora....Golfik1986 napisał(a):poko dzis nagram puszcze ci wieczorem

Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości