Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Regulacja sprzęgła
Sprzęgło bierze mi na samej górze. Jak to w końcu jest z regulacją linki? Da sie ją wyregulować czy jest samoregulacyjna?
-

Lucas - Badacz tematu
W moim jak kupiłem, to końcówka linki (tej pierwszej) jest związana drutem do takiej dźwigienki, bo pewnie wyskakiwała. Chcę to wymienić, ale czy da się samą tą końcówkę,czy trzeba całą linkę ? Do czego jest ta druga linka ?
[ Dodano: 2008-06-01, 14:10 ]
Podczas jazdy o stałej prędkości jak przyłożę nogę do pedału sprzęgła, to czuć drgania an pedale, co to może być ?
[ Dodano: 2008-06-01, 14:10 ]
Podczas jazdy o stałej prędkości jak przyłożę nogę do pedału sprzęgła, to czuć drgania an pedale, co to może być ?
-

golfiak - Czytacz
nie bo to linka z samoregulatorem... chyba ze sobie ja zmienisz na linke z reczna regulacja i wtedy bedziesz mógł sobie regulowac sprzegła jak ci bedzie pasowało...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Problem w tym że to sprzęgło nic a nic nie slizga , żadnych innych oznak przepalenia nie ma
więc nim go wymienię szukam możliwośći regulacji.
CZyli do tego modelu mogę kupić identyczną linkę bez samoregulatora dobrze kumam ? przynajmniej takie wiadomości w necie znalazłem
więc nim go wymienię szukam możliwośći regulacji.
CZyli do tego modelu mogę kupić identyczną linkę bez samoregulatora dobrze kumam ? przynajmniej takie wiadomości w necie znalazłem
- vitara
- Berbeć
Powrót do Napęd i skrzynia biegów