pytanko jak ustawic skrzynie

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

pytanko jak ustawic skrzynie

Postprzez paliwo » 3 paź 2010, o 18:03

ak ustawić skrzynbie zeby wszystkie biegi wchodziły wszystkie jak ustawic na tym ciegle jak wychodzi od dziwigni zmiany biegow i tam jest takie jabko gumowe i blaszki do okoła i jak to ustawic zeby dobrze biegi wchodził
paliwo
Badacz tematu
 
Posty: 304
Dołączył(a): 3 mar 2008, o 20:48
Lokalizacja: Suwałki

pytanko jak ustawic skrzynie

 

Postprzez SotoM » 4 paź 2010, o 08:47

pod tą kulą masz obejmę- luzujesz. wy7bierak skrzyni ustawiony na luz a lewarek miedzy 3 a 4 bieg(najlepiej jakby ci ktoś go przytrzymał)i skręcasz-powinno być GIT
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
Avatar użytkownika
SotoM
Members
 
Posty: 4053
Dołączył(a): 22 lip 2007, o 12:45
Lokalizacja: Szczecin
Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez paliwo » 4 paź 2010, o 13:51

ale nei wiem czy to ma troche wychodzic czy byc na rowno z ciegłem
paliwo
Badacz tematu
 
Posty: 304
Dołączył(a): 3 mar 2008, o 20:48
Lokalizacja: Suwałki

Postprzez SotoM » 4 paź 2010, o 21:59

nie ma rególy czy ma byc tak czy tak. to jest regulacja. wybierak na luzie. tewarek miedzy 3a4 i skrecasz. próba-test. jak jest dobrze to zostawiasz jak nie to korygujesz...
chyba ze cos jest dodatkowo wysypane w ukladzie wybierania biegów...
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
Avatar użytkownika
SotoM
Members
 
Posty: 4053
Dołączył(a): 22 lip 2007, o 12:45
Lokalizacja: Szczecin
Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez paliwo » 5 paź 2010, o 08:13

aha dzieki za pomoc
paliwo
Badacz tematu
 
Posty: 304
Dołączył(a): 3 mar 2008, o 20:48
Lokalizacja: Suwałki


- - -



Powrót do Napęd i skrzynia biegów

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość