witam jak w temacie mam problemy z wrzucaniem jedynki bez problemu wrzuce ja wtedy kiedy drazek lekko cofne tak jak bym wrzucal dwojke a nastepnie jedynke zeby wrzucic jedynke to musze sie nie zle nasilowac nie wiem co to jest ktos kiedys wczesniej powiedzial mi tu an forum ze to jakies kostki i pytalem sie dokladnie jakie kostki o co chodzi gdzie one sa ale juz mi nie odpisano a chcialbym wiedziec co moze byc przyczyna zeby byle jakis mechanik nie wyciagnal ode mnie ostatiej zlotowki pomozcie jesli mozecie pzdr
I JESZCZE JEDNO JESLI KTOS JEST W STANIE POLECIC MI DOBREGO SPECJALISTE NIE KONIECZNIE MUSI BYC TANI ALE DOBRY OD SKRZYNI BIEGOW W TROJMIESCIE BEDE WDZIECZNY!!!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
witam
mialem podobna sytuacje gdy bylem "szczesliwym" posiadaczem golfa 2 jesio do niedawna:D hehe
no wiec powiem Ci tak... sprawdz sobie linke sprzegla moze ma za maly naciag, moze byc stara i do dupy...w vw golf2 zmienilem i bylo git, choc po jakims czasie znow sytuacja sie powtorzyla...okazalo sie ze trzeba bylo taki plastik (przyponinajacy lozysko) wymienic...jak sciagniesz skore z badz jak kto woli kabure z drazka zmiany biegow ukaze Ci sie "pret" hehe na ktorym jest ten dynksik...
nie jstem fachowcem ale sprawdz moze pomoze...
aaaaaalbo jak juz sie spotkalem w odpowiedzi do mojego posta...masz olej mineralny ktory ejst gesty i w zimie bydzie problem poki sie nie rozgrzeje...choc wydaje mi sie ze u Ciebie to jakas sprawa mechaniczna...
pzodro
mialem podobna sytuacje gdy bylem "szczesliwym" posiadaczem golfa 2 jesio do niedawna:D hehe
no wiec powiem Ci tak... sprawdz sobie linke sprzegla moze ma za maly naciag, moze byc stara i do dupy...w vw golf2 zmienilem i bylo git, choc po jakims czasie znow sytuacja sie powtorzyla...okazalo sie ze trzeba bylo taki plastik (przyponinajacy lozysko) wymienic...jak sciagniesz skore z badz jak kto woli kabure z drazka zmiany biegow ukaze Ci sie "pret" hehe na ktorym jest ten dynksik...
nie jstem fachowcem ale sprawdz moze pomoze...
aaaaaalbo jak juz sie spotkalem w odpowiedzi do mojego posta...masz olej mineralny ktory ejst gesty i w zimie bydzie problem poki sie nie rozgrzeje...choc wydaje mi sie ze u Ciebie to jakas sprawa mechaniczna...
pzodro
- manieek
- Berbeć
sIEMANO JA MAM TROJKE OK ROKU NIGDY NIE BYLO PROBLEMU Z PIERWSZYM BIEGIEM ALE PO WYMIANIE OLEJU NA NIEODPOWIEDNI MIALEM TEN PROBLEM WIEC DALEM ORGINAL I PROBLEM Z GLOWY
TERAZ UFAM TEMU CO MI HELMUT NAPISAL W KSIAZCE KOSZT OK 100PLN
EFEKT BEZCENNY

TERAZ UFAM TEMU CO MI HELMUT NAPISAL W KSIAZCE KOSZT OK 100PLN
EFEKT BEZCENNY

- malutki83
- Berbeć
Witam!!
Mam problem i wierze, ze jakis smialek mi pomoze:) Mam golfa 3, 1.8i, 90psi...
Wyjezdzajac z parkingu chciałem zmienic bieg z 1. na 2. i nie do konca wcisnalem sprzeglo... troche zgrzytnelo (ale nie tak zaraz tragicznie) no i od tamtej pory za Chiny nie moge wcisnąć jedynki... Pomocy...
Mam problem i wierze, ze jakis smialek mi pomoze:) Mam golfa 3, 1.8i, 90psi...
Wyjezdzajac z parkingu chciałem zmienic bieg z 1. na 2. i nie do konca wcisnalem sprzeglo... troche zgrzytnelo (ale nie tak zaraz tragicznie) no i od tamtej pory za Chiny nie moge wcisnąć jedynki... Pomocy...

- Łuki
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów