Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem z samoregulatorem linki sprzęgła
Witam. Mam taki problem, otóż stwierdziłem że pedał sprzęgła trochę za ciężko chodzi więc pojechałem z tym do mechanika, on przesmarował wysprzeglik i w sumie nie wiem.dokładnie co jeszcze zrobił, w każdym razie, teraz sprzęgło bierze mi na samej górze, a wcześniej brało normalnie tylko pedał trochę ciężko chodził. Czy da się ustawić tak, żeby było jak wcześniej, czy trzeba nową linkę kupić? I czy mogę tak jeździć, czy jest ryzyko że sprzęgło zacznie ślizgać i się zużyje? Proszę o pomoc....
- roziwelet
- Czytacz
podciągnołsprzegło
jeśli na lince masz samoregulator to samo sie ustawi
samoregulator takie zgrubienie plastikowe
jeśli nic sie nie dzieje to smigac
jeśli na lince masz samoregulator to samo sie ustawi
samoregulator takie zgrubienie plastikowe
jeśli nic sie nie dzieje to smigac
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Podciągnąć się nie da, bo jest samoregulator. Po ilu kilometrach ma się sam ustawić mniej więcej? A zaczął się problem: jak mocniej przycisne, wcisne więcej gazu to zaczyna ślizgać. Więc jednak coś się dzieje niedobrego
[ Dodano: 2014-02-27, 07:31 ]
No i ta linka pewnie jest od nowości, więc miała prawo się zepsuć, samoregulator też, jak się go poruszało. Co radzicie?
[ Dodano: 2014-02-27, 07:31 ]
No i ta linka pewnie jest od nowości, więc miała prawo się zepsuć, samoregulator też, jak się go poruszało. Co radzicie?
- roziwelet
- Czytacz
wciśniej sprzegło z 5 razy energicznie do końca
sprzegło powinno wpaść
po ilu km układa sie? u mnie z nowym sprzegłem dociskiem poukładało sie po 1000 km no spokuj był po 1500-2000 km ale miałęm nowe sprzegło
jak depniesz energicznie sprzegło regulator poluzni sie i powinien ustawiac sie od początku
sprzegło powinno wpaść
po ilu km układa sie? u mnie z nowym sprzegłem dociskiem poukładało sie po 1000 km no spokuj był po 1500-2000 km ale miałęm nowe sprzegło
jak depniesz energicznie sprzegło regulator poluzni sie i powinien ustawiac sie od początku
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów