Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z 1 biegiem po rozgrzaniu skrzyni
Witam mam problem z wrzuceniem jedynki po rozgrzaniu sie samochodu. Objawy występują po parunastu minutach jazdy gdy wszystko sie rozgrzeje. na początku nie ma problemu lecz gdy skrzynia sie rozgrzeje nie moge ruszyc z 1 biegu. wrzucam wtedy dwójke , wysprzęglam i jedynka załapuje. CO TO MOŻE BYĆ??????????????
Grochu
- Pablo7407
- Berbeć
Synchronizator lub mechanizm synchronizatora. radze jak najszybciej rozebrac skrzynie i wymienic. A ze mieszkasz w Markach to na ul. piotra skargi w wawa jest gosc co zajmuje sie tylko skrzyniami biegow od golfow.
(A moze tez byc łozysko na walku,ktore po rozgrzaniu sie oleju dostaje luzu ale nie jestem pewien)
(A moze tez byc łozysko na walku,ktore po rozgrzaniu sie oleju dostaje luzu ale nie jestem pewien)-

uli - Badacz tematu
uli napisał(a):Synchronizator lub mechanizm synchronizatora. radze jak najszybciej rozebrac skrzynie i wymienic. A ze mieszkasz w Markach to na ul. piotra skargi w wawa jest gosc co zajmuje sie tylko skrzyniami biegow od golfow.![]()
(A moze tez byc łozysko na walku,ktore po rozgrzaniu sie oleju dostaje luzu ale nie jestem pewien)
A masz może jakieś namiary na tego typa? Półautomaty (Ecomatic) też robi? Nie wiesz?
- mike_golf3eco
- Berbeć
jak napisalem wszystkie skrzynie do golfa. podalem ci ulice jest na piotra skargi jak wjedziesz w ta ulice to nad brama bedzie duzy zoty szyld skrzynie biegow audi vw naprawa itd napewno trafisz. tam cie nakieruja i wszystko powiedza 

-

uli - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów