prędkościomierz

Wszystkie elementach układu napędowego i skrzyni biegów.

Moderator: Moderator

prędkościomierz

Postprzez paliwo » 4 maja 2012, o 10:21

co może być że na liczniki nie rusza się strzałka od prędkościomierza może coś być że w skrzyni padło ??
paliwo
Badacz tematu
 
Posty: 304
Dołączył(a): 3 mar 2008, o 20:48
Lokalizacja: Suwałki

prędkościomierz

 

Postprzez Andreew » 4 maja 2012, o 21:40

wg mnie to mogł Ci sie oderwac jeden z kabelkow od impulsatora, lub zepsuty impulsator
Andreew
Czytacz
 
Posty: 76
Dołączył(a): 16 paź 2011, o 12:32
Lokalizacja: okl

Postprzez bioly21 » 5 maja 2012, o 19:32

pewnie impulsator do wymiany , koszt uzywki okolo 20-40zl i bedzie dzialac :)
Avatar użytkownika
bioly21
Gaduła
 
Posty: 497
Dołączył(a): 1 mar 2012, o 15:22
Lokalizacja: Niepołomice/Kraków

Postprzez paliwo » 6 maja 2012, o 01:31

a jak wygląda impulsator możecie wrzucić fotkę ?
paliwo
Badacz tematu
 
Posty: 304
Dołączył(a): 3 mar 2008, o 20:48
Lokalizacja: Suwałki

Postprzez Andreew » 6 maja 2012, o 10:56

Andreew
Czytacz
 
Posty: 76
Dołączył(a): 16 paź 2011, o 12:32
Lokalizacja: okl

Postprzez bioly21 » 6 maja 2012, o 16:13

http://allegro.pl/impulsator-czujnik-sl ... 52100.html

przykladowa aukcja , ja kupilem taki od forumowicza za 35zl o ile dobrze pamietam
Avatar użytkownika
bioly21
Gaduła
 
Posty: 497
Dołączył(a): 1 mar 2012, o 15:22
Lokalizacja: Niepołomice/Kraków

Postprzez paliwo » 7 maja 2012, o 18:20

Nie napisałem że to w MK2 1.6 D i nie wiem co to może byc wogóle
A zamiast impulsatora może być linka od licznika o prędkościomierza to może być to padniete ??
paliwo
Badacz tematu
 
Posty: 304
Dołączył(a): 3 mar 2008, o 20:48
Lokalizacja: Suwałki


- - -



Powrót do Napęd i skrzynia biegów

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości