Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
pomocy
mam problem wiem ze polecial przegub ale jak sprawdzic który wewnetrzy czy zewnetrzny , wibruje jak dodaje gazu terkocze zarowno na prostej jaki w zakretach( w zakretach bardziej). po zdjeciu mozna jakos w reku to sprawdzic? jutro kolega bedzie rozbieral ale niewiem który wymienic
- marcinkazimierz
- Gaduła
wejdz do kanału i niech ktoś pojezdzi przód tył a Ty wysłuchaj gdzie słychać i tyle 

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
Podnieś przód skręć kołami,zakręć ręką będziesz słyszał i czuł gdzie strzela , obstawiam zewnętrzny,sprawdź dokręcenie wewnętrznego 

-

pietrasiak2 - Members
tak zbieżność niby zrobiona ale jednego kata nie udało się ostawić 0,2 stopnia poza skala
o tyle dziwne ze jak ustawiali katy w powietrzu to bylo jeszcze w skali jak opuscili juz wyjechal poza a regulacja sie skonczyla, zbieznos idealnie w skali
o tyle dziwne ze jak ustawiali katy w powietrzu to bylo jeszcze w skali jak opuscili juz wyjechal poza a regulacja sie skonczyla, zbieznos idealnie w skali
- marcinkazimierz
- Gaduła
marcinkazimierz napisał(a):ale jednego kata nie udało się ostawić 0,2 stopnia poza skala
Trzeba rozwiercić mocowanie amortyzatora do zwrotnicy i będzie w skali bo będzie większy zakres ruchu. Ciekawi mnie co to za warsztat że tego nie zrobili, max 15 minut dodatkowej roboty.
Możliwe że jest delikatnie ugięta zwrotnica lub wahacz, wizualnie ciężko to stwierdzić.
- Matiuas
- Badacz tematu
Możliwe że jest delikatnie ugięta zwrotnica lub wahacz, wizualnie ciężko to stwierdzić.
Prędzej wachacz.
A łożysko amortyzatora jest ok?
Nie mam GG ale coś trzeba było wpisać..
- Kutasinski
- Czytacz
dzieki koledzy narazie zlewam temat bo i tak nad programowo wsadziłem kasy. sama zbieznosc jest idealnie w skali
- marcinkazimierz
- Gaduła
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów