Witam!
Mam pytanie odnoście tematu. Zauważyłem, że mam ustawioną w swoim VW3 gałkę od biegów w pozycji LUZ lekko na prawo... a mam wrażenie, że Golfy 3 wszystkie z jakimi miałem porównanie mają ją centralnie - równo. Czy to normalne? Miał już ktoś z tym do czynienia?
Czym jest to spowodowane.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pzdr
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Gałka biegów ma byc ustawiona tak ze jak popchniesz ją na luzie do przodu to wrzuci sie bieg 3 albo 4 (zalez czy popchniesz do przodu czy do tylu)...
Mozna sobie to wyregulować... sciagasz mieszek i tam bedzie sruba imbusowa.. odkrecasz i mozesz regulować sobie drążek w jakiej pozycji ma być...
Mozna sobie to wyregulować... sciagasz mieszek i tam bedzie sruba imbusowa.. odkrecasz i mozesz regulować sobie drążek w jakiej pozycji ma być...
-

K@mil - POMOCNIK

Mozna wyregulowac to na wybieraku, przesuwajac mocowanie linki (od ruchow na boki lewarka). Jednak jak biegi wchodza gladko (w szczegolnosci 1 i R ) to bym nic nie ruszal.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Skrzynia działa prawidłowo. Jest ustawiona na 3 i 4 biegu (gdy luz). Chodzi mi tylko o efekt wizualny. Chciałbym ją mieć centralnie na środku.
Da się to tak ustawić, aby nie naruszać ustawień skrzyni biegów a tylko krzywiznę samej gałki?
Pzdr
Da się to tak ustawić, aby nie naruszać ustawień skrzyni biegów a tylko krzywiznę samej gałki?
Pzdr
- matipro911
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów