Mam problem przy wbiciu wstecznego caly silnik unosi sie wysoko problem jest również tego typu ze wbicie jedynki czasami ciezko wchodzi.

Moderator: Moderator

I dojdą jeszcze koszty symchronizatorów itd. A jeśli okaże się ze trzeba wymieniać jakię uszczelniacze i inne duperele to koszt tego może wynieśc więcej niż zapłacił byś za inną skrzynie.
kilka srubek lewarek i po robocie
) wszystko gra

gadałem z kolegą - mechanikiem i powiedział że to któraś z poduszek albo i nie jedna.
Jak by mi ktos opisal jak co po kolei robic to bym sobie pewno poradził
(( kumpel powiedział że to powinna być wina poduszki pod silnikiem (i kto wie czy nie jakas inna poducha) myślicie że jak pójde do mechanika i mi ją wymieni to będzie wszystko dobrze ? może wie ktoś jak to się wymienia ? a moze to nie wina tej poduszki tylko czegoś innego
POMOCYGroch367 napisał(a):mam pytanie ile kosztuje poduszka pod skrzynie golf 3 1.9 TDI i wogole ile jest poduszek pod skrzynia moze lepiej wszystkie wymienić?![]()
Mam problem przy wbiciu wstecznego caly silnik unosi sie wysoko problem jest również tego typu ze wbicie jedynki czasami ciezko wchodzi.
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości