Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Po zmianie skrzyni
Witam mam pytanie.. ostatnio wymieniałem skrzynie biegow w moim AAZ'cie i po tym fakcie... auto dziwnie mi odpala... Tak jak zawsze palił od kopa, to teraz za 1 razem łapie [ oznaki ze silnik pracuje ] ale odrazu pada.. a za 2 podejsciem zawsze odpali... co moze mieć wspólnego wymiana skrzyni z tak dziwnym zachowywaniem sie silnika.. cos z rozrusznikiem narobili ? .
- MTi
- Badacz tematu
rozrusznik musieli zdemontowac to napewno... jesli załozyli ci 2ga skrzynie i nic nie spiepszyli to moze byc to wina tulejki prowadzacej od rozrusznika która znajduje sie w obudowie skrzyni biegów... duzo pisania opowiadania...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
ogolnie dziwnie ta skrzynia sie zachowuje... niby biegi wszystko ok nic nie trzeszczy ale.. ciezko jest "wbić" biegi... w poprzedniej szło jak po maśle teraz jakos tak... na siłe.. i denerwuje mnie to odpalanie.. dziwna sprawa. mozliwe ze skrzynia dlugo lezala i musi sie rozruszać? mam ja z dwa tygodnie na aucie ..
- MTi
- Badacz tematu
-

SotoM - Members
moze cos z wybierakiem biegów...pojedx do nich nie popatrza.... w koncu mechanicy... albo sie znaja albo to tylko wymieniacze podzespolów i trzeba im pokazac palcem co maja wymontowac... niech sie okresla gdzie problem tkwi czy cos z wybierakiem czy kupiona uzywana skrzynia jest zjebana i tyle...
-

SotoM - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Napęd i skrzynia biegów